חדשה ב"תפקיד" ופה

בתותה

New member
חדשה ב"תפקיד" ופה

שלום לכם, כאמא טריה לבן ראשון שהתגייס נכנסתי לפה לרגע להציץ...לא קראתי הרבה אבל ניראה לי שאתם מקום טוב להיות בו... אשמח להצטרף אליכם ולקחת חלק כשצריך. בגדול,הילד התגייס לפני כשבועיים ואני עברתי טלטלה נפשית לא קטנה...קשה לי מאד הפרידה,קשה לי המחשבה שמתחיל פרק חדש בחייו ובחיינו,תחילת הדרך לעזיבת הקן... יש עוד שלושה ילדים בבית (בנים...כשהבא בתור מתגייס בעוד שנה וחצי ),בתיאוריה אני מבינה שזה מהלך טבעי ונכון,הבן נמצא במקום טוב,חבר'ה איכותיים,מפקדים מקסימים, והאמת שנהנה בטירוף לדבריו...המינוס הוא יציאות גרועות למקוצרות (יוצא שישי חוזר שבת)... האמת,מתחילה לראות שבאמת מתרגלים,שהעצב שליווה אותי כשהתגייס לאט לאט מפנה את מקומו רק לגעגוע,בינתיים גם אין דאגה כי הוא בקורס,מקווה שיילך וישתפר,מאחלת לו שיחזיק מעמד במקום שנמצא בו,שאלוהים ישמור עליו ועל כל החיילים,אמן מדהים,לא מכירה אתכם,לא קראתי יותר משתיים שלוש פיסקאות אחורה בפורום ובכל זאת מרגישה נוח להיפתח ולחשוף ולבטוח. תודה,בתיה

ל י ת י1

New member
בתיה, ברוכה הבאה

את צודקת....המקום הזה כל כך מיוחד ונעים, הגעת למקום הנכון
טוב לשמוע שאת מתרגלת, שהעצב נעלם....הגעגועים הם חלק בלתי נפרד מחיינו, אבל גם לזה מתרגלים. שיהיה לילד בהצלחה, ספרי קצת עליו ואיפה הוא נמצא עד כמה שאפשר בלי לחשוף שמות של יחידות וכו' שולחת לך
על חשבון הבית....בשבוע הבא את בתורנות קפה, תתכונני...

בתותה

New member
תודה תודה

איזו קבלת פנים חמה וטעימה,ממממ תודה..
אני לא יודעת עד כמה אפשר לשתף פה ולחשוף -היום כשהכל פרוץ,ממש ממש טריה בענין,אשמח לקבל הכוונה מימכם,קודים וכד'.. עיקר הקושי היה בעיקר בחודש שלפני הגיוס ובשישי הראשון שהדלקתי נרות בלעדיו.... עכשיו מה שמחזיק אותי זה שטוב לו כרגע,והציפיה לשבת הקרובה לביקור הורים.. לא מאמינה שאני שרק לפני רגע הייתי חיילת בעצמי (25 שנים אחורה..) נוסעת לבקר אותו עם כל המטעמים... תודה על תשומת הלב

colibri

New member
בתיה, ברוכה הבאה

אכן הגעת בדיוק למקום הנכון. אין כמו הפורום הזה, שהפך ל
של ממש... וזה המקום לשתף בגעגועים, בשביזות, בשמחות, בחוויות הקטנות והגדולות. וכן, למרבה הפלא - מתרגלים... נהדר לשמוע שטוב לבן שלך, אפשר לספר איפה הוא משרת, ככה "בגדול", בלי לחשוף יותר מדי. נניח, שריון, או תותחנים, או תקשוב... מקובל פה בפורום להתייחס, למשל, לצבע הכומתה (לי יש בן מ"כ מנומר ובת נסיכה כתומה
) שבי איתנו, השכנים כאן טובים!

נפלת טוב

אנחנו בדיוק המקום בשבילך. חם פה ונעים, ומאוד מאוד מקל למלא את החלל שנוצר. קודמתי כבר אמרו הכל. ברוכה הבאה.

בתותה

New member
השכנים אכן טובים בעיני..

כבר חיממתם את ליבי!! הילד בחיל אוויר.

Jen74

New member
החיל האהוב עליי

איך אפשר אחרת עם אבא ששירת את חיל האוויר בנאמנות ארוכת שנים, כולל שנות קבע וכמה שנות אזרח עובד צה"ל. מזל שהוציאו אותו לפנסיה מוקדמת אחרת עוד היה לובש היום את מדי חיל האויר.
כמובן, בהמשך, גם אני שירתתי בחיל האוויר ואחת מבנותיי גם שוקלת לבקש את אותו הדבר.

פולי44

New member
ברוכה הבאה בתיה

שמחה שהמקום הזה הזמין אותך מעצמו להצטרף אלינו וטוב שעשית זאת, אני שמחה לשמוע שאת כבר לא עצובה ורק מתגעגעת, כמו כולנו. ברוכה הבאה בצל קורתנו החמה!

מעצימה

New member
ברוכה הבאה

זה ה-מקום עבורך ועבור כולנו....מקום מנוסה,אוהד,תומך ומשפחתי מאוד...שבי כאן...כדאי מאוד נעים..במיוחד שבחוץ קררררר..... עצב,געגוע,חוסר שעות שעות שינה,פעימות לב חזקות,הנייד ליד האוזן,ספירות,כביסות ובשילוים בסופש... הם חלק מהדברים המשותפים כאן לכולם.... שחררי את העצב והיי גאה בבנך... כולם כן איתך

galgalgzt

New member
וואו אתן כל כך מדהימות

הדמעות מציפות את עיניי בהתרגשות... תודה רבה וחיבוק לכולכן כולן פה נשים?

שושנה ו

New member
ברוכה הבאה

אם השכנים טובים בעינייך, אז שבי איתנו כאן .....
מבטיחה לך שתהני בבית החם הזה ...... מבינה אותך ואת קשיי הפרידה והגעגועים הרבים . לי יש בן מנומר שהוא כבר סמ"פ ומשרת כבר 4 שנים בצבא ..... האמת- הגעגועים לא נגמרים עם הפז"ם .....
בזמן מלחמת המפרץ היו לי שלושה חיילים ..... שניים בחיה"א - הבכור והשני, ואחד במג"ב..... היה קשה, אבל ב"ה עברתי גם את זה. ....
מאחלת לך ולו הרבה כוחות נפש ושרות קל ומשעמם .....
והעיקר שיחזור הביתה תמיד בשלום !!!!!!!!!!

ברוכות הבאות

ירוק שלי גם שהתגייס היו המון חרדות וגאגות ושביזות במיוחד בתחילת שבוע אבל תודות ל-
המיוחד והחם הזה קיבלתי המון כוחות אהבה ותמיכה וכן אני אמא לבן יחיד אז נכון לפעמים יש הלבד שעושה תחושות של עצובית ובגלל מזג האוויר אזמין אותכן לכוס תה או
כפי שתרצו

סמדר בנ

New member
ברוכה הבאה בתיה

קשה להיות אמא לחייל טרי - במיוחד הראשון. בהצלחה לבן ונחזיק לו אצבעות. אם הוא נהנה בטירוף כפי שאמר זו בהחלט התחלה טובה. אני מניחה שאתם תתרגלו (כפבר התחלתם) וגם יש שם ביקורי הורים, נכון?

בתותה

New member
תודה

ביקורי הורים אין כל שבת,בשבת האחרונה לא היה ביקור,בשבת הבאה יש. טוב שבסופש הם עם הניידים שלהם ואפשר לדבר בלי הגבלה,מקל קצת.

בתיה , ברוכה המצטרפת

תכף תגלי שהבית הזה ממכר... (עוד מעט מתחילה כאן עונת השחרורים וחלק מהאימהות תצטרכנה קבוצת תמיכה לגמילה מפורום הורים לחיילים
)

יעלקר

Well-known member
מנהל
ערב טוב בתיה,

ברוכה הבאה
אכן הבית והשכנים נהדרים ואני בטוחה שתמצאי כאן פינה חמה ואיכפתית אוהבת ומה לא

למעלה