חדשה ב"ים"
שלום רב לפורום , ואני מתנצלת מראש על האורך
אני כאן בעקבות שיחה עם מורתו של בני שהעלתה טענה. פעם חשבתי אותה בעצמי , עם עצמי . השיחה היתה לא רשמית ולא בגדר המלצה של מורה , אלא המלצה כחברה ... אם זה היה בני , הייתי שוקלת ללכת לאבחון . מדובר בילד בן 9 וקצת , שלפי דברי המורה סובל מתנועתיות יתר (אינו יושב על הכסא בניחותא ) , אינו מסיים משימותיו אלא "מתפזר" וצריך לדחוק בו אם רוצים התחלה וסוף . ההקבלה שאני רואה לכך בבית הנה למשל , אמבטיה : לכאורה שהיתה כבר מזמן צריכה לרוץ על אוטומט אולם דרושה התערבותי לזירוז התהליך . עד עכשיו יחסתי זאת לילדותיות , כאילו אינו לוקח אחריות על הזמן ומצפה ממני שאנהל אותו .המורה העלתה אפשרות אחרת . במקביל אני רוצה לציין שאותו הנ"ל , בני החביב , בעל יכולות מרשימות , קליטה מהירה ( נו טוב ום עבר את המבחנים של מכון סאלד בין ה5% הגבוהים ביותר
אם כבר יצא אז הבאתי את השוויץ ) . הסיבה שאני שוקלת ללכת לאבחון ולראות אם הילד סובל או לא מהפרעת קשב היא כדי לממש את הפוטנציאל שלו בהינתן מגבלותיו . כאמא שמכירה את בנה הכי טוב מכולם , אני יודעת לומר בוודאות אימהית כי גם באם ישנה הפרעה היא אינה חמורה . ונשאלת השאלה :גם אם כן , מה אעשה אז ? אודה לכל דעה עניינית + המלצות לנוירולוגית באיזור חיפה.
שלום רב לפורום , ואני מתנצלת מראש על האורך