חדשה בתחום

קסם אחת

New member
חדשה בתחום

שלום לכולם :) אני מגדלת בחצרי עציץ נחמד של לבנדר. רציתי לדעת באילו דרכים ניתן להשתמש בעליו להפצת ריך נעים בבית. בתודה מראש, החדשה

ברוכה הבאה קסם האחת

לבנדר: חופן פרחי לבנדר יבשים, עטופים בגרב ניילון או בד רשת, מפוזרים בפינות חמד בבית, ארונות, שירותים ועוד...יפיצו ריחות נעימים של נקיון וטיהור... ובארונות גם ירחיקו עש, במיוחד מבגדי צמר. קערה עם פרחי לבנדר יבשים, במרכז השולחן בסלון, יעשו גם הם עבודה לא רעה... בשניהם, כשהריח נגמר, או לטפטף מעט טיפות שמן לבנדר או פשוט להחליף את הפרחים בפרחים יבשים חדשים. טיפ קטן ונעים, לאו דווקא לריחות... חופן פרחי לבנדר יבשים, בגרב ניילון או בד רשת, כאמור, עם רבע כוס חלב, באמבט חמים, למשך כ- 20 דקות, בסיום האמבט, שפשוף הגוף עם זר הלבנדר- פילינג מן הטבע, שמוריד תאים מתים מהעור ומרגיע את העור...בהנאה מרובה. תמי

0 אור 0

New member
../images/Emo45.gif והריח של הלבנדר הטבעי הוא נפלא

לעומת כל מיני מוצרים שנמכרים תחת הכותרת "ריח לבנדר" וגרמו לי לחשוב במשך שנים רבות שאני לא אוהבת לבנדר

קסם אחת

New member
תודה רבה

תודה רבה על ההתייחסות העניינית והמהירה. שאלה נוספת, האם ישנם עוד צמחים שניתן לגדל בעציץ בחצר ולהפיק שימוש דומה? החדשה

0 אור 0

New member
בטח

אמנם הלבנדר הוא המלך, אבל ניתן לארגן גינה של צמחי מרפא, תבלין וריח מכל הבא ליד: מרווה, לימונית, גרניום לימוני, פרחי יסמין, ברוש לימוני, נענע ועוד ועוד לכל צמח יש תכונות משלו - חלקם לריח, חלקם להכנת תה, חלקם לתיבול המזון, חלקם לריפוי ורבים מהם ממלאים יותר מתפקיד אחד בחיים

למעלה