חדשה בתחום

לוטם31

New member
חדשה בתחום

שלום לכולם, אני רוצה להיות פונדקאית ורציתי כמה חוות דעת של נשים שעשו זאת. תודה מראש.

לוטם31

New member
רציתי לדעת

רציתי לדעת קצת על התהליך, אולי גם חוות דעת מפונדקאיות וותיקות.

מירבי*

New member
בוקר טוב לוטם../images/Emo42.gif

ראשית, עליך לברר אם את עומדת בקריטריונים שהציב משרד הבריאות לפונדקאיות. אני מציעה לך לקרוא קצת את ההיסטוריה של הפורום, דרך ההודעות שנכתבו כאן ב-3 השנים האחרונות את יכולה לקבל תמונת מצב אמיתית על התהליך. מעבר לכך, שאלי שאלות ספציפיות וכך יהיה קל יותר להשיב לך.
יום נפלא ובהצלחה

לוטם31

New member
אני כבר מתאימה

אני כבר בתהליך של משרד הבריאות, אבל רציתי לקרוא גם על חוות דעת של פונדקאיות אחרות.

היי לוטם 31 ../images/Emo141.gif

לקח לי קצת זמן להגיב ( היינו עסוקים קצת).. שמי סיגל ואני פונדקאית לשעבר , ילדתי לפני 4 שנים תאומים לזוג מקסים . לא זוכרת ממתי אני כותבת כאן לדעתי זה מאז שהפורום הזה קיים... אני יכולה לספר לך הרבה על התהליך , אבל איך אני אומרת - זה מתחיל בכסף אבל לא נגמר בכסף !!! צריך הרבה סבלנות בתהליך המיוחד הזה ,וסבלנות כמו שאנחנו יודעים , סבלנות לא קונים בשום חנות... היום ממרחק של 4 שנים מהתהליך אני יכולה להגיד שלעבור את הדבר הזה שנקרא פונשקאות הוא זכות גדולה מעבר למה שאת "נותנת" לזוג את עוברת חוויה מעצימה , זה פשוט כמו לנצח את הטבע ! אבל כמו כל דבר בחיים , יש גם אכזבות בחיים וצריך להיות מוכנים גם לזה....( לפעמים לא נקלטים על הפעם הראשונה ).. כמובן שיש המון חוויות מהתהליך , אם תרצי לשמוע עוד ויותר ספציפי תוכלי לפנות אלי במסר . ביייי סיגל

למעלה