חדשה בתחום

TanTanIM

New member
חדשה בתחום

אני מתחתנת עוד שלוש חודשים ואני רוצה להכין עצמאית את רוב התוכן של הבר קינוחים, אז כמה שאלות:
# אני רוצה להכין cake pops יש מדריכים לדוגמאות שמתאימות לחתונה ומשהו שיתאים לדיי מתחילים? מה כדי לקנות מבחינת ציוד ומתי להתחיל?
# כמה זמן אפשר לשמור מקרונים לפני?
# קאפקייקס - אשמח לדוגמאות ועצות לעיצוב.
בכללי הנושא של החתונה היא חתונה סתווית, אז אשמח לעיצובים שגם מתאימים לסתיו ולהצעות למה עוד אפשר לעשות. ובכללי עצות לעיצוב של הבר עצמו, מה לעשות ומה לא. רק להדגיש שהכל יהיה פרווה.
תודה

net the jet

New member
ראשית, שיהיה במזל טוב.

אענה על מה שאני יודעת.
מקרון- אם לא התנסת בהכנה, תתחילי להתאמן. זה אחד הדברים היותר מורכבים להכנה בקונדיטוריה, במיוחד עכשיו שנכנסים למזג אויר חם ולח... הם קצת בעייתים, ובקיצור, צריך אימון טוב.
בגדול, ניתן להקפיא אותם ואז אין שום בעיה להכין מראש.

לגבי עיצוב- תכתבי בגוגל amy atlas או sweet tables ויהיו לך המון רעיונות.

קאפקייקס- כנ"ל. את צריכה להחליט איזה טעמים, עם\בלי מלית\קרם , ולפי זה תראי מה ניתן להכין מראש, להקפיא וכ"ו

שאלת השאלות- כמה אנשים יהיו.
לגבי פרווה.... אה.. צריך לחפש מתכונים טובים. זה די מוריד את האפשרויות מבחינת קרמים ומליות לטעמי...

TanTanIM

New member
החתונה של 200-250 איש.

כעקרון חשבתי להכין קאפקייק בלי מלית, הבעיה היא בציפוי, ממה אפשר להכין ציפוי עמיד ויפה אבל שיהיה פרווה? נגיד גם הCAKE POPS למיניהם, במה אפשר לצפות אותם שיהיו עמידים ופרווה? בנוסף, אשמח לקישור לחנות עם קישוטים אכילים למיניהם שהתנסתם בו כבר. היה לי כבר פשוט אכזבה עם איביי.
ותודה על התשובות!

net the jet

New member
או אה.... לקחת על עצמך הרבה! לצערי לא יכולה

לעזור לך בנושא הפרווה, אין לי נסיון.
כנ"ל לגבי קישוטים אכילים.... מעולם לא הזמנתי כאלו דברים.

למעלה