חדשה בתחום

חדשה בתחום

שלום כולם לפני חדש בערך החלטתי לנסות לעבור לחלימה צלולה והתחלתי לתעד את כל החלומות שזכרתי. אני חושבת שהראש שלי מתנגד באןפן די תקיף למהלך הזה; מה שקורה עכשיו זה במקום לזכור יותר חלומות, אני מתעוררת בבוקר ולא זוכרת אף חלום. החלומות שאני כן זוכרת הפכו למסובכים, מורכבים ומבולבלים שאפילו אני בעצמי לא מצליחה להסביר לי אותם או להעביר אותם לדף. מכאן יוצא שאני כותבת חלום רק פעם בכמה ימים. מה דעתכם על זה? יש לי סיכוי?

makron2

New member
שלום...

כדיי להתעורר ולזכור חלום דיי *חשוב להתעורר במהלכו. - לשפר את הסיכויים מייד שמתעוררים יש להשאר באותה תנוחה(חשוב)ומייד להתחיל לשחזר את החלום בזכרון רצוי מהסוף להתחלה,לאחר מכן לתעד ביומן. - אפשר לחזור כמה דקות על משפט לפניי השינה שיתמקד אך ורק ב*חיזוק הזכרון כמו "אני רוצה להתעורר בסוף חלום ולזכור אותו" משהו בסגנון. יש גדש במשפט על להתעורר כי כמו שציינתי רצוי(או חובה)להתעורר במהלך חלום כדיי לזכור אותו. עם כתיבת היומן אני ממליץ שתמשיכי,כתבי מה שיש.*אפשר ורצוי לשלב הרגל של בדיקות מציאות במהלך היום ובצדירות גבוהה יותר לקראת השינה. לדעתי רמת זיכרון שמספיקה כדיי להוסיף ששיטות מתקדמות היא בערך זכרון טוב של חלום או שניים ללילה. - ביומן זה אצלי מתבטא בכתיבה של דף פוליו גדול + - . יש לכולם סיכוי ובעזרת הדרכה נכונה והתמקדות אפשר להשיג הרבה.

ravehor

New member
בוודאי שיש סיכוי

קודם כל ברוכה הבאה
אמרת שהחלומות שאת כן זוכרת נהיו מורכבים, וזה כבר סימן לזה שיומן החלומות עוזר, זה מה שהוא עושה - הופך את החלומות ליותר עשירים עם הרבה יותר פרטים. אני מסכים שחודש זה פרק זמן לא בדיוק קצר, אבל כל אחד בקצב שלו, יש אנשים שלוקח להם חודשים להגיע לחצלולים. חוץ מזה, נסי כמה מהטיפים הנפוצים כמו להישאר עם עיניים עצומות כשאת קמה ולעבור על החלום (אגב, אני רואה הרבה אנשים שאומרים שיט איך אני אזכור לא לפתוח את העיניים זה קשה וכאלה. אבל זה לא הקטע, גם אם פותחים את העיניים לשניה זה לא נורא, הכי חשוב זה להישאר רגועים ועם תחושת החלום בראש, ועצימת עיניים פשוט מונעת מהמציאות להעסיק את המוח. כך שלא נורא אם פותחים רגע את העיניים, אבל ההילחצות מזה באותו הרגע הורסת יותר). וכמובן לכתוב אותו ישר כשקמים, לשון הווה וכו'. את זה את בטח יודעת. תקפידי גם על בדיקות מציאות, אפילו מסוגים שונים, ואל תבטלי אותם ישר כי את יודעת שזה המציאות, נסי לחשוב לרגע שאת בחלום ושהסתכלת פעמיים בשעון והוא הראה משהו שונה - חשבי על מה שיוצא מכך, מה את יכולה לעשות באותו הרגע בסביבה שלך וכאלה. ודבר אחרון, שני את הגישה - חשוב לא להתעצבן מזה שזה לוקח זמן, אם תרפי קצת יכול להיות שזה יגיע אלייך. בהצלחה ותעדכני

silverhawk

New member
../images/Emo45.gif

אם תעבדי בהתאם לשיטה, אני מבטיח לך שתוך זמן קצר תזכרי חלומות בצורה מצוינת. עוד לא נתקלתי במישהו שלא הצליח בזה, ואני בספק אם את תהיי הראשונה. :) מה שכן, אני מציע לך לעבור פעם נוספת על השלבים (מופיעים בשאלות הנפוצות ובאתרים המקושרים) על מנת לוודא שאת אכן פועלת כשורה.

למעלה