חדשה בתחום

LadyoftheDark

New member
חדשה בתחום

אני בת 23 ואף פעם לא הייתי עם בחורה, אבל בשנתיים האחרונות אני כן מרגישה משיכה לנשים. הסיבה העיקרית שהובילה אותי לכתוב היא ספציפית, כלומר אני חושבת שיש מישהי שיש לי רגשות כלפיה, מעבר למימד הפיזי. זאת מישהי שלומדת אתי באוניברסיטה ודיברתי אתה אולי ארבע פעמים אבל הרגשתי שיש משהו מעבר, לאחרונה גיליתי שהסיכויים שזה הדדי הם די קלושים כי יש לה חבר. יש סיכוי שאולי בכל זאת לא דמיינתי? איך יודעים לזהות אם מישהי נמשכת לנשים? מצד שני, אני לא יודעת אם אני באמת רוצה להיות עם בחורה כי זה יהיה לי מוזר. אז רציתי לשאול מה היו החוויות הראשונות שלכם/ן עם אותו המין? ובנוסף, אם יש עצות כלשהן בקשר למצב שלי כי העניין הוא עם הבחורה הזאת שאני כל הזמן רואה אותה וזה מתסכל אותי. תודה :)

soul on fire

New member
לא מרגישה ישנה בתחום...

אני מיכל בת 17 וכמעט 7 חודשים {ארז אני ילדה גדולה..
} אני יודעת שאני בי מתוך ההסתכלות שלי על העולם שהיא ,בכל אופן הייתה, שונה מזו של אנשים אחרים אני הסתכלתי על גברים ונשים כאחד מעולם לא הייתה לי הפרדה ואני כן מסוגלת להתאהב בשני המינים. אין לי כ"כ הרבה חוויות עם המין שלי הייתי לי חברה ואהבתי אותה הרבה אבל הכי רחוק שאיי פעם הגעתי עם מישהי היה נשיקה. מה שאני כן יכולה להגיד זה שאין כל-כך הרבה דרכים לזהות האם למישהי נמשכת לנשים, זה או שיש לך גיי ראדר מעולה ואת מזהה את האנשים {ואם לא קחי את ארז יש לו אחלה ראדר...} או שתצליחי לגלות בעצמך אם תשאלי באופן ישיר או עקיף או שהיא פשוט תבוא ותפתח כלפייך את הלב ותאמר לך שהיא אוהבת נשים. מאחר לזה קשה לי להאמין שיש עוד דרכים לדעת נטייה מינית של אדם. קשה לי לתת לך עצות לגביה הדבר היחידי שזה מזכיר לי, זה שהתאהבתי באחת החברות הכי טובות שלי, זה קורה בסוף לכולם, ובאיזה שהוא שלב אמרתי לה שאני אוהבת אותה ושאני יודעת שזה לא הדדי וזה הורג אותי והיא קיבלה אותי כמו שאני זאת הייתה אהבה נכזבת אבל אני מכבדת אותה עד היום והיא עד היום החברה הכי טובה שלי ואני לא אוותר עליה בעד שום דבר...

Artboy

New member
היי אני ממש מזדהה איתך, כנסי

היי, לא יכולתי שלא להזדהות איתך מאוד, גם אני לומד באוניברסיטה וגם לי יש חבר טוב שלומד איתי ואני רואה אותו הרבה, אנחנו כל הזמן ביחד, וגם אני, למרות שבדר"כ נמשכתי לנשים - נמשך אליו, זה פחות בקטע המיני ויותר בקטע הרגשי... אנחנו לומדים אותו מקצוע, ויש לנו הרבה במשותף, קו מחשבה דומה, האם גם אצלך זה ככה? העצה שלי היא שאל תרוצי ואל תרמזי עוד, תנסי להכיר אותה יותר, להראות לה שאת חברה טובה, וגם אולי להציע לה להיפגש מעבר לשעות הלימודים. האם אתן באמת נפגשות מעבר לשעות הלימודים? אני גם עדיין לא אמרתי לבחור כלום כי אני לא רוצה להרוס את החברות היפה שלנו...

LadyoftheDark

New member
היי שוב

האמת שאני לא ממש מכירה אותה לעומק, לה יש את האנשים שהיא מסתובבת אתם ולי יש את שלי ולא ממש יצא לי להסתובב אתה לאורך זמן. אני חושבת שיש לנו דברים במשותף מהצד שאני כן מכירה בה אבל אנחנו לא נפגשות מעבר לשעות הלימודים, אפילו לא קרוב וזאת הסיבה שזה מתסכל אותי עוד יותר כי היא כל הזמן בסביבה אבל אני לא ממש מדברת אתה. חשבת לומר לבחור איך אתה מרגיש או שאתה לא מעוניין לנסות כי אתה מעדיף להיות עם בנות? אצלך לפחות יש חברות קרובה שזה כבר בסיס התחלתי טוב ואם אתה תחליט לומר לו משהו בנושא לפחות אתה לא עושה צחוק מעצמך כי הוא חבר טוב וזה לגיטימי. אני לא יכולה פשוט לגשת אליה ולומר: "היי, רק רציתי לומר שאני נמשכת אלייך..."

Artboy

New member
אז ככה

היי שוב :) קודם כל שמחתי לראות את מה שכתבת, זה ממש מעודד לראות שיש מישהי שהיא במצב דומה לשלי,יש עם מי לחלוק את הבעיות :) תראי, אני מאמין שבנאדם יכול להתאהב בנפש ובנשמה, מעבר לגוף, לכן אני חושב שאני נמשך גם לנשים וגם לגברים - כי עובדה שזה קרה לי עם שניהם, הקטע הוא שתמיד התאהבתי בנשמה של הבנאדם (ברור שיש גם את הקטע המיני), אבל עדיין מה שקובע זה - דימיון,קו מחשבה,חברות,יכולת שיחה וכו'. קודם כל, בכללי אני חושב שכן צריך לקחת סיכונים בחיים, נכון שזה משפט נדוש, אבל כן, אנחנו חיים פעם אחת, ואסור לנו לוותר, בטח שלא על משהו חשוב כמו אהבה. עכשיו תראי, במקרה שלך אני קודם כל חושב שאת צריכה לדבר איתה קצת,מה הרושם שלך שהיא רואה אותך,היאנחמדה אלייך?מעוניינת לפתח שיחה וכו'? נסי להכיר אותה יותר לעומק, אני יודע שזה קשה, זה ייקח הרבה סבלנות והרבה כח רצון, אבל באמת לא כדאי להנחית עדיין או לרמוז כל מיני דברים, תתחילי בחברות, ואח"כ תראי מה הלאה, לכי תדעי, הכל יכול לקרות, העולם שלנו מלא הפתעות... בקשר לשאלה שלך אליי, תראי ממש עומד לי על קצה הלשון להגיד לו, כי אנחנו נמצאים ממש מלא ביחד, וכבר קשה לי להסתיר את זה כל הזמן מחדש, ונכון שיש לי בסיס טוב וחברות חזקה, אבל עדיין בכלל לא בטוח שהוא מרגיש כמוני, לכן אני מעדיף לחכות קצת, להכיר אותו אפילו יותר טוב, לראות אם בזמן שאנחנו לומדים יש לו חברות כדי לדעת מה הוא באמת מחפש(כרגע אין לו חברה) ואולי איכשהו לזרום לזה בלי דיבורים(חחח אולי נשיקה פתאום או משהו). תשמעי אני לא אומר שהמצב של שנינו קל, הוא בכלל לא, אבל את יודעת מה, לפעמים המצבים האלה הם אלה שעושים את החיים מעניינים. האם את נמשכת אליה גם מינית? או יותר רגשית? האם המבטים שלכן הצטלבו? אתם לומדים ביחד קורסים מסוימים? אשמח לשמוע ממך עוד פרטים ואיך מתקדם :)

למעלה