חדשה בתהליך

גליה7788

New member
חדשה בתהליך

ערב טוב לכולן, לצערי הרב עוברת לתרומת ביצית, רציתי לשאול אם ישנן כאן בנות שמטופלות או מכירות את ד"ר ערן הורוביץ?

אשרת 1972

New member
מכירה מטופלת שלו ממליצה בחום

אענה על מה שתרצי מבחינתי מומלץ בחום ואף יותר מזה

irja

New member
לי ד"ר הורביץ עשה הזרעה אחת ומשם הפנה אותי..

ל- IVF . אין לי ממש דעה עליו הוא צעיר , מאוד ישיר בתקשורת שלו אם את עדינה וקשה לך לשמוע את האמת כפי שהיא כן וכפי שהיא לא - אז תשקלי שוב .
הוא די פרקטי , לא רגיש במיוחד יחד עם זאת הוא לא פסיכולוג שלנו אז הביקורת שלי קצת מסוייגת . לגבי מקצועיות אין לי מושג הוא עובד עם מכבי ובבית חולים וולפסון ובאסותא ראשל"צ

אשרת 1972

New member
לי יש חוויה אחרת לגמרי

יכולה לאמר לך שהרופא הזה ליווה אותי משלב ההזרעות דרך הIVF ועד לתרומה , איתי הוא היה חם ורגיש , לפני שעברתי לתרומה עשה איתי כל נסיון שאפשר, הלך להתייעץ על התיק שלי עם שולמן שלח אותי לייעוץ נוסף אצל בר חווה ( שאמר שעשו איתי הכל ושאעבור לתרומה ) הכין לי את התיק לייעוץ אצל בר חווה , הוא אופטימי מאוד הרבה יותר ממני , אני לא מחפשת ברופא דמות אבהית או חום אבל הוא ידע לתמוך בי שהייתי זקוקה ולהעמיד אותי במקום שהייתי צריכה הוא זמין וזה חשוב מאוד , הוא אומנם צעיר יחסית אבל מבוגר ממני , יכולה להגיד לך שכיום יש לו אחות שמעבירה את המשך הטיפול ( שולה אישה חמה מדהימה ומקסימה ) ואלי הוא תקשר תמיד גם מחול להגיד לי באופן אישי מה לעשות , הקשיב לכל שטות שלי ( וברוך השם הפגזתי אותו ) הקדים לי את התור כל פעם שהיה צריך מעולם לא חיכיתי חודש לתור הגם שלא היו תורים קרובים ,בקיצור אני ממליצה בחום והוא יגיד לך שאני שברתי לו את הסטטיסטיקה כי חוץ ממני הוא לא נזקק מעולם לתרומה שניה .

גליה7788

New member
תודה רבה אשרת וכולן

אני הגעתי אליו דרך חבר משותף והיחס שלו מצוין ורגיש ביותר כלפינו, אבל מאוד הפליא אותנו שהוא אמר שאצלו ההצלחה בתרומה היא קרוב למאה אחוז, מה שלא נשמע לנו כל כך הגיוני, בדיוק מה שציינת בסוף דברייך אשרת ששברת לו את הסטטיסטיקה, לפי מה שאני קוראת כאן וגם איילת התייחסה לזה מספר פעמים הסיכוי להצלחה בתרומה ראשונה הוא נמוך מאוד אז אני שואלת את עצמי איך זה מסתדר? ואם אכן זה נכון כולן היו רצות אל דר הורוביץ לא?

אשרת 1972

New member
תגידי לו שאשרת כבר שברה את הסטטיסטיקה

המצחיק הוא שכל מי שעשיתי איתה את התרומה הראשונה והשנייה הרתה הסטטיסטיקה של כל הרופאים היא חמישים אחוז אני חושבת שהיא שגויה כי בחורה צעירה בגל התורמת בטיפול מקבלת כשלושים אחוז סיכוי אז איך בגילנו הסטטיסטיקה עולה אבל אלה המספרים עליהם מדברים הרופאים .

ואף אחד לא באמת חקר את זה אז איזו סטטיסטיקה? לי אחרי 2 כשלונות אמר בר חוה שאני עדיין בסטטיסטיקה.

עוגי555

New member
סטטיסטיקות הפוריות חמקמקות משהו

נכון... אבל אם זו אכן הסטטיסטיקה כולן פה כבר היו צריכות להיות בהריון רביעי לא?

אשרת 1972

New member
כן הורביץ אמר שהרסתי לו את הסטטיסטיקה

אבל שגם הפעם השלישית היא בנורמה

אשרת 1972

New member
כן אני חושבת שאם נעשה פה סקר בפורום

למעט כמה בנות מזל שאולי מטות את הסטטיסטיקה רובנו הרינו בפעם שלישית רביעית וחמישית יש לי חברה שבשמינית
מאידך עשיתי שתי החזרות קודמות ( טריים וקפואים ) למוצלחת וכל פעם עשתה איתי עוד אישה אחת לפחות והן הרו ואני לא

למעלה