חדשה בשכונה

דיגי

New member
חדשה בשכונה

היי לכולן ! עד אתמול הרגשתי די בודדה עם בעלי בסיפור הזה, ומישהי רמזה לי שאפשר להכנס לפורום של תפוז... אז... אנחנו כבר אחרי 4 הזרעות שלא הניבו פרי, ועכשיו אנחנו בדרך ל IVF באסותא. אני מפחדת ומתרגשת ולא יודעת בכלל למה לצפות. למצבי רוח כבר התרגלתי (אם אפשר לומר את זה ...) ועכשיו נשאר רק המתח שלפני, איזו הרדמה יעשו לי, כמה ביציות ישאבו, כמה יחזירו וכו´ וכו´ וכו´. היום התחלתי לקבל את הסט של הזריקות שלפני (מטרודין) וזהו. מחכה לשבוע הבא . אשמח לשמוע על החוויות שאני עומדת לעבור. ממני דיגי

ברוכה הבאה, דיגי!

תיכף ייכנסו כל החכמות והמבינות, אני פה רק בתור ועדת ברוכים הבאים...

אולה *

New member
הי דיגי! ברוכה הבאה!

הגעת למקום חם עם הרבה אהבה (והרבה מידע). עליה ל-IVF קצת מפחידה, אבל זה לא נורא בכלל. השאיבה בהרדמה כללית קצרה - בד"כ עוברת מהר וללא בעיות.
אולה.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

אני מקוה שהביקור שלך כאן הוא ממש לזמן קצר, כי את בדרך לפורום הריון בעצם
ההסבר שאני הכי אוהבת זה ההסבר של אמא מאושרת. אבל בטח תקבלי כאן עוד הסברים. שיהיה בהצלחה נועם

love joy

New member
ברוכה הבאה לאסותא

דבר ראשון אני מקווה שתשחי מפה מהר מהר! גם אני מתחילה מחר סט זריקות מנוגון, אז כנראה שניפגש בבוקר אצל האחות שלוקחת דם וטכנאיות ה US. באופן כללי הם מאוד מאוד נחמדים באסותא ומשתדלים לעזור ככל יכולתם. אצל איזה רופא את? המון הצלחה LOVE JOY

דיגי

New member
ל LOVE JOY

היי! ראשית תודה. בדיוק היום עשיתי את בדיקת ה us ברמת מרפא, והתחלתי לקחת את המטרודין. בשבוע הבא אני אצטרף אל "החגיגה" שלך עם המנוגון. אני מטופלת אצל פרופ´ זיידמן,אצל מי את? האם זו הפעם הראשונה שלך? בהצלחה, בהצלחה, בהצלחה..... דיגי

love joy

New member
דיגי,

אני אצל פורפ´ משיח זו הפעם השניה בסבב הזה, יש לי ילד מהבסבב הקודם בהצלחה לך LOVE JOY

הי דיגי, ברוכה הבאה....

אלינו. עוד מעט תגלי שאת צריכה קבוצת תמיכה להפסקת ההתמכרות לפורום... אני מקווה שתבלי אצלנו זמן קצר ביותר. גם אני מטופלת של זיידמן, כך שאני בטוחה שאת בידיים טובות. בהצלחה גדולה. זוהרה

דיגי

New member
לזוהרה מצליחה החודש

היי! רציתי לשאול כמה זמן את מטפלת אצל פרופ´ זיידמן?האם כבר עברת טיפול ivf אצלו?

דיגי

New member
תודות לכולן

היי שוב. שמחתי מאוד לקבל תגובות חמות בזמן קצר כל- כך. כולי תקווה שאכן אני כאן באופן זמני,כך שאצטרך לארוז את כל המטלטלין שלי ולעבור לשכונה שליד...(ושכולנו ניפגש שם). ממני דיגי.

דיגידיגי ../images/Emo9.gif

אם על מצבי הרוח כבר דילגת, המתח קטן עליך. בסה"כ התהליך דומה להזרעה אלא שיש גם שאיבה, וכבר כמה בנות הסכימו שזה החלק היותר נעים בטיפול הזה, הרדמה ממסטלת שכיף הלתעורר אחריה בחצי סוטול. אחר כך הכל בידי המעבדה ולך נותר לדאוג לתמיכה שתקבלי. תדאגי לברר ביום השאיבה מתי להתחיל את התמיכה כי לפעמים הם שוכחים לומר. גם אני באסותא (אצל לברן) ומרוצה מהיחס והמקצוענות. מקווה שתמצי את העניין בפעם אחת ודי. שיהיה
והרבה

שחר חדש

New member
לא יודעת כלום על ivf (עדיין?)

אבל - רוצה לברך אותך עם הצטרפותך לסירה שלנו (אנחנו מתכוונים להטביע אותה עוד מעט - כך שכולן מחוייבות להיכנס להריון ומיד) תמצאי כאן אוזן קשבת כמעט 24 שעות ביממה. זהו פורום תומך להפליא - תוכלי לשאול, להתחבט, לבכות לשמוח... תמיד יהיה מישהו שיענה, יחשוב, יבכה איתך, ישמח איתך, יספר לך מניסיונו הפורה (!) ויאיר לך נקודות שאולי לא חשבת עליהן. שיהיה בהצלחה ב - IVF הראשון, ושלא תצטרכי את הפורום הזה יותר מדי זמן. שחר

באאבו

New member
ברוכה הבאה לזמן קצר../images/Emo39.gif

היי דיגי (איזה שם חמוד..) ברוכה הבאה, ובהצלחה ב- IVF.. לא יכולה לספר לך חוויות, אני בעצמי צמאה לשמוע
באבו

רוני@30

New member
דיגי - ברוכה הבאה !

הי דיגי, ברוכה הבאה לסירה החמימה שלנו, כולן חותרות כאן בקצב, והמצטיינות עוברות לכיתת המתקדמים, שם חותרים במשך 9 חודשים לעבר מטרת ההמשך... גם אני לפני ivf ראשון (באיכילוב), אחרי מספר כשלונות של הזרעות. אני שותפה למתח שלך ולתחושת הציפיה ומקווה ששתינו נעבור את זה בקלות. שתהיה לך שהות נעימה וקצרה איתנו ! בהצלחה, רוני

רומי 007

New member
לדיגי בהצלחה

ברוכה הבאה. המתח שלפני הוא לא דבר קטן אבל תלמדי להתמודד גם איתו (את נשמעת לי בעלת יכולת הסתגלות מופלאה, אני צודקת?) אז עכשיו את בטח כבר לא בודדה ורק מקווה בשבילך ששהותך פה תהא קצרה ביותר.

למעלה