חדשה בשכונה!

DarkAnna

New member
חדשה בשכונה!

היי,כולם! אני לא בדיוק יודעת איך הפורום הזה מתנהל אבל בפורמים האחרים שהייתי בהם, כשהיה נכנס מישהו חדש, הוא היה כותב את ה"תעודת זהות" שלו והאחרים היו עונים לו אותו דבר-בשביל להכיר אחד את השני (והייתי רוצה להכיר עוד מעריצים של מלאך שחור!!! זה ממש מטריף שיש מלא אנשים שלא מכירים את הסדרה ואין לי עם מי לדבר עליה...). אז אני מניחה שאני אמורה להתחיל... שם: אנה גיל: 12 מראה: שער שחור, עיניים חומות ועוד בהיר סדרה אהובה: מלאך שחור (שולט, כמובן...) שחקנים אהובים: ג'סיקה אלבה (המדהימה!!!!), ג'נסן אקלס, מייקל וארטלי (וגם ברוס ויליס ומילה יובוביץ'-למי שמכיר את הסרט האלמנט החמישי...) אז... נתראה בהודעות הבאות!
DarkAnna

ברודי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ובכן בקצרה- אני ברודי
עוד מעט בת 18. ואת מוזמנת לעשות חיפוש על השרשור הכרות שעשינו מתישהוא... ברוכה הבאה ומקווה שתהני.!!

moran14h

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני מורן ,בת 14 מקווה שתהני פה!

123יעל

New member
וואלקם!!!

אני יעל בת 16.5 מחיפה אני חולה על ג'סיקה ומטורפת (באובססיה מוזרה) על הסרט האני! (כן כן חברים, אני עדיין אובססיבית) ניצול שירשור קטן! (או גדול) כל הזמן אניט מגלה על עוד אנשים שראו האני ומאוד התלהבו!! איזה כיף! אפילון חניכות שלי הולכות לזה מחר!! ו.... קיבלתי צו ראשון!!!

DarkAnna

New member
ואוו...

קודם כל, זה כזה אושר לראות אנשים שלא תוקעים בי מבט מתפלא ושואלים על מה לאזעזל אני מדברת כשאני מתחילה לקשקש בלי הספקה על (ג'סיקה אלבה)וג'נסי (ג'נסן אקלס)... שנית, אני מרגישה ממש תינוקת של הפורום... הכי קרובה אליי (ממה שראיתי) גדולה ממני בשנה וחצי וזה המון!!! לא נורא, תמיד אמרו לי שאני מבוגרת לגילי... חחח... לאב יו, DarkAnna

dark angel 17

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שרונה 17 וחצי אני חולה על ג'סיקה,יש לי המון חומר עלייה,ויש לי את כל הפרקים של מלאך שחור בוידיאו ואני כמעט ראוה כל יום פרק אחד או שניים מקווה שתהני פה

karms20

New member
WELCOME../images/Emo24.gif

אני קרן. ואני מתתהההההה על ג'נסן-מגבת כחולה-אקלס
וג'סיקה. מקווה שתהני פה

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

מגבת כחולה
צריך לכתוב שיר על התמונות האלה... "הו מגבת כחולה מגבת מעולה הו כמה בך אני עכשיו מקנאה....

karms20

New member
LOL ../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

מכשי - את ממש רחל המשוררת. אהבתי

חיח, אני ממשיכה../images/Emo80.gif

כה קרוב לקוביות, גם אני רוצה להיות. גם אם תכבסו אותי לא תמצאו מאושרת כמותי מאת רחל -המשוררת-
נכתב במצב של חוסר שפיות... ואתם מוזמנים להמשיך

DarkAnna

New member
איזה שיר יפה...

באמת שיר יפה והייתי ממשיכה אותו בשמחה אם מישהו בבקשה יסביר לי!!!! מה ג'נסן החתיך קשור למגבת כחולה? חחח... אני מרגישה את עצמי מזה מטופשת, היחידה שלא מבינה כלום...
DARK ANGEL-THE BESTֱֱֱ
JESSICA ALBA RULESֱֱֱ

למעלה