חדשה בשכונה

יעל81

New member
חדשה בשכונה

בשעת לילה מאוחרת שכזו (לצערי אני לא צריכה לקום בבוקר לשום עבודה) עברתי על כל הדפים פה. ראיתי שאתם מדברים המון על קופי (קיצור לקופירייטר?) על קופיטסט ועל ACC. אשמח לביאור שני המושגים האחרונים. איך אתם ממליצים לי, בתור סטודנטית צעירה, למצוא עבודה כע' תקציבאית?? ויטמין P נחל כישלון חרוץ. אף אחד לא רוצה עובדת חסרת ניסיון, ואני מה לעשות, לא נולדתי עם הניסיון בתיק... אז איך יוצאים מהסחרור?? אגב, אני מוכנה לעבוד גם בלי כסף בתקופה הראשונה... עצות??

דבר ראשון- אל תסכימי לעבוד בחינם

לא יודע מע נתן לך את העצה שלהסכים לעבוד בחינם, אבל זו עצה גרועה מאוד. את היית מעריכה כישורים של מישהו שמוכן לעבוד בחינם? פחות משכר מינימום אל תסכימי. לגבי ויטמין p, זה ממש לא הכרח במקצוע הזה. אני פגשתי המון תקציבאיות ורק אחוז קטן מאוד מהן הגיע בערת פרוטקציה. שימי לב, אני מבדיל בין קשרים לבין פרוטקציה. קשרים זה חשוב. למדת תקשורת? בטח יש לך חברים שעובדים בתחום, נסי לבקש מהם שיעזרו לך. בסוף תמצאי. אל תשכחי שבתקופה הזו לא קל למצוא עבודה בכל התחומים. לגבי המושגים ששאלת: קופיטסט הוא מבחן קבלה הניתן לקופירייטרים הרוצים להתקבל למשרד פרסום (בדר"כ לחסרי הנסיון שבינהם) acc הוא מוסד ללימודי קופירייטינג המוביל בארץ. ברוכה הבאה לפורום ובהצלחה

למעלה