חדשה בשכונה

r i c k i

New member
חדשה בשכונה

אהלן! החלטתי שנמאס לי לקרוא ספרים ולבלוע בשקט ולבד את התענוג. אז... נעים מאוד, אני ריקי, תולעת ספרים בתחילת דרכה... אז תחסכו ממני את הודעות ה:"אנחנו אוהבים אותך ריקי..." שנאמרות במרירות בתוספת חיוך מלנכולי, אבל אני אשמח ליחס, וכן כן... עוד תזכו לשמוע ממני. וזו הבטחה לא איום!

Rivendell

New member
ספרי לנו מה הם ספרייך

ונספר לך אם אנחנו אוהבים אותך
וברצינות, קדימה לעבודה. לא נכנסים הנה סתם כך בלי טקס חניכה. ספרי לנו, בפירוט אם אפשר, על כמה ספרים שאהבת במיוחד - ולמה. ברוכה הבאה

r i c k i

New member
הדפקט היחיד שלי...

הוא... שאני מתקשה לזכור ספרים טובים. תמיד שאני מסיימת לקרוא ספר טוב, ואני סוגרת את הכריכה על העמוד האחרון (ואני לא אפרט כמו מה ההרגשה הזאת טובה...), אני תמיד אומרת לעצמי שאין מצב שאני אשכח לומר את הספר הזה כשישאלו אותי את השאלה השגורה איזה ספרים אהבתי. אבל לצערי, אני נוטה לשכוח. לעומת זאת ספרים ששנאתי תמיד יש לי בשלוף... (אל תתנו לי אפילו להתחיל לדבר על האלכימאי...) בכל מקרה, אולי אני אגיד על כמה ספרים שאנשים העלו בפורום לאחרונה, עפ"י התבוננות מרפרפת... את יער נורווגי אהבתי מאוד. אולי הוא פשוט התאים למקום ולמצב רוח שאפף אותי בזמן שקראתי אותו, אבל בכל אופן, הוא פשוט ספר יפיפה. עכשיו סיימתי את מארש ראדצקי של יוזף רוט ואהבתי מ-א-ו-ד (קניתי אותו ב10 שקלים בסטימצקי במדף של הספרים שמנודים. אני כ"כ אוהבת למצוא שם ספר טוב, ומצד שני כ"כ חבל לי שפנינים כאלה פשוט מושלחות ברשעות כזאת לאזורי הדמדומים של חנויות הספרים) התחלתי בדיוק לקרא את נוצות של חיים באר, ובנתיים - מקסים. המשך יבוא...

למעלה