חדשה בשכונה ..

• פותח הנושא kik16
  • פורסם בתאריך

kik16

New member
חדשה בשכונה ..

הי לכם, ביקור ראשון שלי כאן. יש מגוון כ"כ רחב של דוכנים ,ירידים ,פסטיבלים - נדמה שהאפשרויות אינסופיות. איך יודעים באיזה יריד/פסטיבל לבחור ? אני אמנית שמייצרת ומעצבת מתנות בוטיק .. בתחום הלידה ,ראש השנה, ברכות מיוחדות - איך בוחרים לאיזה יריד ללכת ? ליריד אמנים ? אבל אז מלא באמנים ונראה לי שהקהל שבע אחרי שביקר ב20 דוכני אמנים. יריד הריון - מי הקהל שבא ? אנשים שמחפשים מה ? מידע על הריון ? כמו טיפולים וכו'? או אופנת הריון .. שמתי לב שבקטגוריה של קהל היעד שצפוי להגיע ליריד הם רק רושמים כמות (וגם זה בטח ניחוש אופטימי ופרוע) יש לי חברה שמוכרת הדפסי ציורים לחדרי ילדים , היתה כבר ב2-3 דוכנים וכמעט ולא מכרה כלום. איזו כמות מלאי להביא ליריד ? יש כזה דבר "חצי דוכן" כלומר לחלוק עם עוד מישהו ? איזה מיקום עדיף ? איך בוחרים איפה כדאי ? מלא שאלות של מתחילה .. אשמח למידע של בעלי ניסיון .. תודה !

bartal4

New member
כדאי שתוסיפי חתימה (הוראות בכניסה לפורום)

קודם כל שיהיה בהצלחה שניים שלושה ירידים זה ממש לא הרבה שום דבר לא מחליף את הנסיון שלך לגבי איפה להיות ואת זה תרכשי בעיקר דרך נסיון וטעיה (והצלחה גם...) אולי כדאי לך דווקא לנסות את הירידים הקבועים של בתי החולים , שם יש גם לידות וגם כרטיסי ברכה אולי יילכו לא רע חוץ מזה , במקומך אני לא בטוח שהייתי בוחר דווקא ירידי אומנים אלא אולי יותר ירידים כלליים יותר בהצלחה

universal9

New member
ירידים בקניונים הצמודים לבתי חולים - יוניברסל

באתר שלנו - www.uvl.co.il יש מצד ימין רשימה של כל הירידים שלנו. את יכולה לקרוא פרטים על כל יריד. צרי קשר טלפוני עם מנהל הירידי המעניין אותך. ירידים בקניונים הצמודים לבתי חולים: קניון ויצמן (איכילוב) קניון וולפסון חולון קניון אסף הרופא צריפין קניון הדסה עין כרם י-ם בהצלחה

JORDANKING

New member
קניון הצומת - בית חולים תל השומר

יריד בקניון הצומת בבית חולים תה"ש. היריד ממוקם בקומת המעברים לכל המחלקות ובמיוחד למחלקת יילודים. איריס לביא מפיקה את היריד ושווה להגיע ולהתנסות. פעם ראשונה היא ממש לא אומרת כלום. צריך לבוא ולהתנסות, שאנשים יכירו אותך, שיראו שאת מתמידה ומגיעה ושיש מאחורי המוצרים שלך מישהו שעומד ויכול לתת תשובות. עבודה בדוכנים - מצריכה התמדה רבה והרבה סבלנות. מספר הטלפון של איריס 0522589752 היא מפיקה עוד ירידים בקניונים - הדבר נוח במיוחד בימים החמים הבאים עלינו ועם גישה נוחה לדוכן. בהצלחוש!!!!!

למעלה