חדשה בשכונה

חדשה בשכונה

היי לכולם , אני אמא ללירוש בת השנתיים וחודשיים לאחרונה היא מגלה המון רצון להזמין אלינו חברים מהגן - המצחיקולה מודיעה לי בדרך הביתה "אמר היום "XXX" יבוא לשחק איתי . בכל אופן מסתבר שאצל ההורים בגן שלה זה לא ממש מקובל, אני לא כל כך יודעת מה לעשות יש עצות ??

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

גם השוודית רוצה להזמין וללכת לחברים. היא פשוט רואה את הגדולות והאח
מה שאני מציעה לך לעשות זה פשוט להתקשר לחלק מהאמהות בגן שאת יותר בקשר איתה ולקבוע להפגש אחרי הצהריים - בגיל הזה נפגשים עם ההורים אז שיהיה לך נעים גם. ואם זה לא הולך אז תנסי אולי לקבוע איתן בגן משחקים ושהילדים ישחקו ביחד...

בוליפלג

New member
מה זאת אומרת לא מקובל? עם מי שוחחת?

את מכירה מישהו מההורים? אנחנו פשוט מתקשרות, ועושות מפגשים - לפעמים 1X1 ולפעמים מפגשים קבוצתיים בגן שעשועים סמוך. אם לא 'מקובל' להפגש בבית הילדים אחה"צ תוכלי לשאול אם והיכן הם מבלים את שעות אחה"צ, ותציעי אפ אפשר להצטרף כדי שבתך ו-X יוכלו לשחק ביחד. נסי למצוא את ההורים לילד אחד ויחיד, לפעמים הם פנויים יותר אחהצ ומחפשים תעסוקה וחברה לילדיהם (אלה שיש להם אחים גדולים לפעמים עסוקים יותר, והלוגיסטיקה מורכבת יותר..) בהצלחה

תודה רבה

נתגבר על הביישנות ונתקשר לאחת האמהות :) מי שאמרה שעדיין לא מקובל זו אחת הגננות שדיברתי איתה על הנושא אעדכן איך היה שיהיה יום טוב

ההתחלה קשה אבל שווה את המאמץ

בשנה שעברה בקושי נפגשנו עם ילדים מהגן אלא יותר עם ילדים של חברות אבל השנה זה פשוט כיף - הקרח נשבר וכל ההרוים מתקשרים אחד לשני והילדים מאושרים וזה שווה הכל

למעלה