חדשה בשטח

רחלי 246

New member
חדשה בשטח

שלום. אני מרפאה בעיסוק טרייה שיצאה השנה מהאוניברסיטה. התחלתי לעבוד בבית אבות, אך שם אני מרפאה בעיסוק יחידה, וזה חיסרון... אין לי הדרכה, אין עם מי להתייעץ וללמוד. האם יש משהי שאפשר לקבל הדרכה ממנה? (אני מאזור חיפה). כמו כן, אילו טפסים עליי למלא בקבלת חולה? האם עלי להתחיל למלא טפסים ולעשות הערכה לכל החולים במקום (שזה 80 אנשים), או רק לחדשים שהגיעו לאחרונה? עליי לציין כי במקום הזה לא הייתה מרפאה בעיסוק תקופה ארוכה (משהו כמו 5 שנים). יש במקום טפסים למילוי ע"י מרב"ע, אך איך אדע אם הם כבר ישנים ולא עדכניים? האם עליי לפנות ללשכת הבריאות המחוזית על מנת שישלחו לי טפסים עדכניים? ועוד משהו... במידה ואני רוצה להעביר את אבחון ה- MMSE, האם עליי לבקש את הטופס גם כן מלשכת הבריאות? מצטערת על האורך... פשוט חדשה בשטח והרבה שאלות

ברוכה הבאה

לשטח. פני אלי במסר אישי ואפנה אותך למרפאה בעיסוק מצויינת בתחומך, לצורך הדרכה. תדאגי לעגן את ההדרכה כחלק מתנאי העסקתך, ועלי והצליחי, שרון מור

1טוליוש

New member
../images/Emo13.gif

שלום רחלי. אני מרפאה בעיסוק עם המון ותק בגריאטריה ושועלת בקרות וותיקה. אומנם אני עובדת ברעננה אך אשמח מאוד אם תרצי לבוא לביקור ואוכל לפנות לך זמן להדרכה בשטח. אם את רוצה אפשר גם בטלפון 7705054 ב09 אם לא מתאים לך תמיד אפשר להתייעץ עם דולי בהצלחה, טלי

למעלה