חדשה בשטח

שדונית1

New member
חדשה בשטח

שלום שלום לכל אנשי הפורום אני לא מזמן החלטתי לקנות רכב שטח ואני מקווה שפה אפשר לקבל כמה תשובות... 1: אני מתלבטת בין 2 סוגי רכב עיקריים פג'רו קצר או סופה קצרה כמובן... אם יש לכם עצות ומשפטי חוכמה בשבילי אשמח לקבל :) בנוסף אני מעוניינת עד לקנייה להצטרף לחבר'ה שמטיילים יש אפשרויות כאלה...? אשמח לדעת :)

benya

New member
עיצה:

1.תנסי ללככת על משהוא יותר צנוע בתור התחלה 2. יש כאן מספר טיולים כמעט כל סו"ש. בד"כ משפחות אך לא תהיה בעיה לצרף עוד מישהו

שדונית1

New member
יש הצעות.....

אם כבר שללת מהר את הבחירה שלי לסוג הרכב :) יש לך עיצה נוספת כמו מה כן כידאי לקנות ולמה.....?

benya

New member
שדונית1

זה תלוי בהרבה גורמים. כמו מה התקציב מה עיקר השימוש מה הותק שלך בנהיגה ועוד הרבה אחרים. לכי על סמוראי או ויטארה של סוזוקי בתור התחלה וכשתגדלי תעברי לכלים רציניים יותר יום טוב

לדעתי

אם יש לך 100000 סוזוקי ג'ימני יהיה בחירה טובה. אמין וטוב כמו ויטרה וסמוראי, אך הרבה יותר חדש, יותר יפה וגם נראה טוב בעיר... והוא גם ממש לא רע בשטח... שימי לב אבל שהוא רכב בנזין... ואם את רוצה להצטרף לטיולים אז את מוזמנת, בסופ"שים.. ולא משפחות או משהו. חבר'ה צעירים (20+) ולפעמים גם רק עם רכב אחד אבל אם זה מה יש אנחנו לא נותנים לזה למנוע לרדת לשטח!

-רוני-

New member
היי שדונית

את מדברת על שני כלי רכב שההפרש במחיר בין אחד לשני יכול להגיע ל200000 ש"ח, סופה ממוצעת עולה בסביבות 50-60 אלף ש"ח ואילו הפאג'רו קינג 325 אלף ש"ח, אם יש לך את התקציבים יבושם לך, אם את חדשה בתחום אז סופה תתנהג יותר טוב בשטח ותכפר על חוסר הידע והנסיון של הנהג אך עלויות האחזקה יקרות, אני היתי ממליץ על הסזוקי ויטארה או יותר ישן הסמוראי אבל מנוע 1400 על הפאג'רו אין מה לדבר כלל

שדונית1

New member
עוד שאלה..:)

סופה חדשה בימנו עולה 170 אלף בערך הייתה לי ויטארה עד לא מזמן הגיע הזמן להתקדם :) ההבדלים בין הפג'רו לסופה הם בהחלט רק עלויות אחזקה.. בכל מקרה ..יש לי שאלה נוספת אתם מארגנים טיולים בסופ"שים ואם כן איך אפשר לקבל מידע ואם אפשר להצטרף...

ofeklior

New member
סופה

אם בסופה חשקה נפשך אזי מודל 95 מוגבהת מכוננת קשת התהפכות המצב מעולה תמונות למטה 052644724 רותם

-רוני-

New member
רותם תן מחיר לחברים, את הביצועים

של הרכב אני מכיר אין שני לו מה עוד שהוא לא ראה שטח

shanti baba

New member
ברוכה הבאה

קודם כל ברוכה הבאה לקהילת אנשי השטח, יש מספר דברים שאת חייבתלקחת בחשבון בקניית רכב שטח. 1. כמה את נוסעת בשטח. רכבים מסוימים נוחים יותר בכביש לעומת רכבים אחרים. 2. עלויות אחזקה. 3. נוחות בשטח. את יכולה לצאת ולסבול ואת יכולה לצאת לשטח ועדיין להנות מנהיגה בטוחה אך עם זאת כל הפינוקים של רכב מנהלים. 4. מטרות הנסיעה בשטח. במידה ואת נוסעת לטיולים גם ג'יפון יכול להספיק. 5. רמת הצוד שאת מוכנה לשאת ולאבזר את הג'יפ. 6. עלויות חלקי חילוף. 7. אפשרויות איבזור של הרכב. סכום הקניה אינו בהכרח משקף את עלות הרכב בשטח. תשקלי טוב את רעיון הקניה של ג'יפים אחרים. מקווה שעזרתי שאנטי באבא

למעלה