חדשה+בקשה לעזרה

latina barbi

New member
חדשה+בקשה לעזרה

שלום לכולם אני כרגע בת 21 וממש לא יודעת מה לעשות. כד עכשיו התלבטתי בין אדרכלות ועיצוב פנים לבין ביולוגיה..ואת האמת פשוט ירד לי החשק מהכל. בחיים לא הייתי בחו"ל ואני מתלבטת בין להתחיל ללמוד לבין לטוס לכמה חודשים. אני עובדת עצות אני יודעת שאני צעירה אבל אני פשוט מקגישה שאני שורפת זמן. אשמח לעצה תודה.

mosdan

New member
לשורפת הזמן

הי וברוך הבא! אני שומעת שאת קצת מבולבלת, לחוצה ובלי אנרגיות. אז עצרי לרגע קחי אויר ובואי נסתכל מה עומד לפנייך: 1. התלבטות לגבי הכוון המקצועי שלך 2. התלבטות באם להתחיל עכשיו ללמוד או לקחת פסק זמן 3. הרגשה שאת שורפת זמן. כל הבלבול הזה מוריד לך את האנרגיה שמביא אותך לא לרצות דבר. אז קודם אני רוצה להרגיע אותך, את לא לבד! זה טבעי מאד להתלבט! וזה טבעי מאד לא לדעת מה הכוון המקצועי בגיל 21. לא סיפרת על עצמך, אך מהיכרות מקרוב לאחר הצבא במקרים רבים מתחיל להיות מופעל לחץ מההורים/משפחה והסביבה להחליט, ואז יש את החשש להחליט לא נכון, האם בחרתי נכון וכו'... אני גם שומעת שאת מרגישה שאת שורפת זמן - איזה זמן את בדיוק שורפת? כל החיים לפניך! אני מציעה לקחת פסק זמן (שאת אורכו תחליטי את) ולנסוע, להירגע מהלחץ והכי חשוב להינות! במקביל תתחילי להתבונן מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות, תעשי רשימה אל תסגרי אפשרויות , רשמי את כל הדברים שאת אוהבת ומתעניינת. ומשם תתחילי. תקשיבי לעצמך! למה שאת רוצה! יש אפשרות גם להשתמש בהכוונה מקצועית מסוגים שונים - יש מכונים להכוונה מקצועית - יש גרפולוגיה תעסוקתית - וכמובן יש אפשרות גם לאימון אישי שיתן לך בהירות לכוון. הכי חשוב להקשיב לעצמך! ולמה שאת רוצה ומרגישה! במידה ותרצי המלצות ספציפיות פני אלי במסר אישי. בהצלחה רבה! אריאלה מוזדן - כוכב ים מאמנת קריירה ויועצת ארגונית (ואמא לבן בן 22) הקשבה כבסיס להצלחה! נייד 0507877373 www,seastar.co.il

תטוסי!!!!!!!

אל תעשי את הטעות הזו. את צעריה את לא מכירה את עצמך, תעבדי בחו"ל, תעבדי באל על, אל תעשי את הטעות הזו שכולם עושים

הצלחה בבחירות בחיים

שלום latina barbi ברצוני להמליץ לך על ספר שכתב בעלי, בשם: "לדעת להחליט". הספר נכתב במיוחד לאנשים צעירים, בתחילת דרכם, ועוזר מאוד בבחירות בחיים. את הספר לא ניתן להשיג בחנויות הספרים, ניתן לראות עמודים לדוגמא באתר: http://www.zoom-in.info באתר יש את כל הפרטים ליצירת קשר. בהצלחה ושנה טובה, שולה.

למעלה