חדשה בפייפאל

OriKa 1987

New member
חדשה בפייפאל

שלום, פתחתי חשבון בפייפאל וכבר אישרתי אותו. מצטערת אם השאלות שלי הן מאוד מאוד חובבניות אבל זו הפעם הראשונה שאני משתמשת בשירות. האם אני צריכה להטעין כסף לחשבון שלי על מנת לקנות (ואם כן איך עושים את זה) או פשוט להזין את האימייל שלי כשאני קונה ואז הסכום יורד ישירות מהכרטיס? האם יש עמלה על רכישה או רק על מכירה? תודה מראש

panayotiss

New member
ברוכה הבאה

תשאלי מה שבא לך, יש מקום לכולם. לא ניתן להטעין כסף לפייפאל מחשבון ישראלי, רק מאמריקאי. את רוכשת כרגיל גם בלי שיהיה כלום בחשבון והכסף יילקח מחשבון הבנק שלך. כשאת לוחחצת על BIN ועל comit to pay את מגיעה לחשבון הפייפאל שלך , מזינה אימייל שהגדרת ברישום ומסיימת את התשלום. מקבלת אישור לאימייל שלך על התשלום ובשורה של הפריטים שזכית בהם ב my ebay שלך את רואה סימן של דולר - משמע שילמת. אין עמלה על רכישה, רק על מכירה.

OriKa 1987

New member
תודה על התשובה המהירה

ועוד שאלה קטנטונת.. 8 הש"ח שמופיעים לי כרגע בחשבון הפייפאל, זה כסף שהוחזר לי לכרטיס?

OriKa 1987

New member
אני עדיין לא ממש מוצאת את עצמי../images/Emo4.gif

כרגע מופיעים לי 8 השקלים בחשבון הפייפאל, איך אני אמורה להשתמש בהם? הם לא אמורים לזכות לי את הכרטיס? (אני משתמשת בקאש קארד).

pvzed

New member
את לא

את קונה משהו,את משלמת מהכרטיס אשראי לפייפל,והם מעבירים למוכר. רק אם יש לך חשבון בנק בארהב את יכולה להעביר כסף לפייפל. על מנת שיהיה לך כסף לפייפל את צריכה שישלכו לך לשם כסף(כמו למכור..) בקיצור- כשאת קונה,זה קודם כל מרוקן את הכסף בחשבון,ז"א את ה 8 שקלים,ואז את היתרה מהכרטיס אשראי. במידה ואת קונה משהו ב $,את צריכה להמיר את ה 8 שקל לדולרים גם.

למעלה