חדשה בפורומים

qween6

New member
חדשה בפורומים

הי לכולם
אני QUEEN ,זה הכינוי שבחרתי.
חדשה בפורומים,לראשונה נרשמתי לפורום כלשהו באינטרנט....
אשמח לייעץ ולהתייעץ...
נעים מאוד,מאחלת לכולם המון אור אהבה והצלחה בכל.
יום מצויין

שלום לך קווין!

אנחנו שמחים מאד שהצטרפת לפורום שלנו ומקווים שתיהני פה, ותמיד נשמח לעזור לך ככל שנוכל במה שתצטרכי ולהיעזר בך במה שנצטרך. מאד נעים לנו להכירך, מודים לך על הברכה הנהדרת ואני מברך אותך גם-כן שיהיו לך טוב, שמחה ואושר, ושהאהבה תהיה אהבה אמתית.

qween6

New member
תגובה

תודה רבה פילוסוף, מברכת תמיד
,תודה על ברכתך.
אמן.

qween6

New member
תגובה

האינטרנט נחמד,לא מכורה ולא מתכוונת לבנות רק על הוירטואל. אין כמו החיים האמיתיים לטוב ולרע. האינטרנט נחמד לשוחח עם אנשים בכייף מדי פעם.ואני כאן רק לשוחח לא מטרות אחרות..

יותר מדויק:

כתבת קודם שאת כאן לייעץ ולהתייעץ. זה חלק משיחה, אבל יש לזה שימוש מעשי מאשר רק לדבר על דברים מעניינים כדי ליהנות. לא רצוי להיפגש עם אנשים מהאינטרנט, אומרים שזה מסוכן כי יש פושעים וסוטים ומפוקפקים שמסתתרים מאחורי המקלדת ומתחזים, והיו מקרים שאנשים נרצחו וניזוקו בגלל תמימות בנושא הזה.

qween6

New member
תגובה

תודה על הדאגה.אני יודעת שיש להזהר,ואין לי מטרה להסתכן. כפי שציינתי רק לקשקש מדי פעם ,ואולי להעזר בחכמים וטובי לב.,ולעזור ולתרום מהידע שלי.

qween6

New member
תגובה

אני אנסה לסייע,לפי הבנתי והידע שלי
אני כמו כולם כאן רק מסייעים ,מה האדם יעשה זה עניין שלו,החלטתו לפי הבנתו.
בכל אופן מקווה שלא אטעה אףאחד,אנו בני אדם,וכחברי פורום כמו החברים בחיים כל אדם מדבר לפי נסיונו \של האחר,וידע שלו. מי שרוצה ייעוץ מקצועי אז יש בעלי מקצוע לשם כך.כאן אנסה להיות חברה.בתקווה שאצליח.
כל טוב ויום טוב...

marioForever

New member
WELCOM

ברוכה הבאה לפורום שלנו :)
שמחים כמו תמיד לקבל אנשים חדשים
אני והב את הכינוי ? בחרת אותו בגלל הלהקה ?
מה הסיפור מאחורי הכינוי ?
אולי תספרי יותר על עצמך ? מי מה מאיפה ? למה כמה איפה בחים ?

qween6

New member
תגובה

הי מריו,
תודה לך,
השם לא נבחר בגלל הלהקה,זה פשוט השם אליו מתחברת,אני שאפתנית ורוצה לחיות את החיים במלואם(מה שלא עשיתי עד כה).
.לגבי פרטים אישיים ,קשה לי לחשוף הכל אודותיי.
אני מהמרכז..
מצטערת.
אני מאוד רוצה להתייעץ כאן אבל גם חוששת לכתוב דברים אישיים כשכל העולם קורא.......
תודה לך ויום שמח

sani48

New member
אם את מרגישה שאת רוצה להיתיעץ

את יכולה לעשות את זה בלי לחשוש מכלום,פשוט על תתני פרטים אישים מדי,אלה רק מה שרלוונטי

למעלה