חדשה בפורום.
T touti New member 20/5/07 #2 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif תספרי קצת על עצמך? יש כאן חברים נחמדים, רומנטיקנים תיכף יכינו לך קפה ויגישו עוגה... ממחר תכיני את
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif תספרי קצת על עצמך? יש כאן חברים נחמדים, רומנטיקנים תיכף יכינו לך קפה ויגישו עוגה... ממחר תכיני את
E EFRATY10 New member 20/5/07 #4 קצת על עצמי: בת שלושים,גרושה שלוש שנים,יש לי ילד מקסים בן שלוש וחצי,גרה באיזור חיפה.
ש שבלולית U4 New member 21/5/07 #8 ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gif הוירטואלי שלנו ../images/Emo24.gif
א אחד ומיוחד2 New member 21/5/07 #9 ושלא תחשבי שזה פורום לנשים בלבד ../images/Emo13.gif יש כאן גם גברים , או לפחות כאלה שחושבים את עצמם לכאלה אגב חיפה והצפון מעניין אם יש כאן מישהוא ירושלמי פרט לי?
ושלא תחשבי שזה פורום לנשים בלבד ../images/Emo13.gif יש כאן גם גברים , או לפחות כאלה שחושבים את עצמם לכאלה אגב חיפה והצפון מעניין אם יש כאן מישהוא ירושלמי פרט לי?
א אחד ומיוחד מהבית New member 24/5/07 #12 שורו הביטו וראו מה גדול היום הזה.... שלום לבילי ... יופייך פשוט סינוור אותי ולכן לא ראיתיך או במילים אחרות ( איפה לבדוק? איפה להביט בכדי לדעת מי ירושלמי ,ויותר חשוב ירושלמית ? )
שורו הביטו וראו מה גדול היום הזה.... שלום לבילי ... יופייך פשוט סינוור אותי ולכן לא ראיתיך או במילים אחרות ( איפה לבדוק? איפה להביט בכדי לדעת מי ירושלמי ,ויותר חשוב ירושלמית ? )