חדשה בפורום...

shelly-n

New member
חדשה בפורום...

רציתי לדעת אם נותרו עוד גברברים נורמלים על כדור הארץ כי מיום ליום אני מבינה יותר ויותר שכבר אין גברים טובים... אני כ"כ מיואשת מאסתי בהם למרות שזוגיות מאוד חסרה לי אבל לפני שנה וחצי סיימתי קשר ארוך שהרס לי את החיים והבריאות ומאז אין לי אמון בגברים מה גם שנהייתי בררנית בטירוף... לפני חודש הכרתי מישהו שממש עשה לי את זה (אני לא זוכרת את הפעם האחרונה שזה קרה לי) ולפני 3 ימים שוחחתי איתו ואמרתי את כל אשר על ליבי כי הכיוון איתו לא היה ברור וזה כנראה הבריח אותו (הוא בן 36 וראיתי נכונות מצידו אבל לא מספיק) אני לא יכולה יותר לספוג אכזבות ועוד שקרים אני מאוד רגישה וקשה לי מאוד לקום על הרגליים אחרי כל זבל שנכנס לי ללב עושה לו בלאגנים ובורח איך לא לוקחים ללב גברים שמתנהגים כמו אדיוטים מוחלטים???

nate2000

New member
אבל למה להכליל?

יש מספיק גברברים טובים. השאלה היא איפה את מחפשת ואיך את מחפשת. גם אם מצאת מישהו חמוד לא צריך ישר להתנפל עליו ולספר לו את כל הרגשות והציפיות שלך, תשמרי משהו גם לעצמך. ברגע שמגלים את כל הקלפים העניין נעלם ויחד איתו הבחור.....

shelly-n

New member
אם יש נורמלי לא מצאתי ולא מאמינה שקיים דבר

הייתי חייבת לברר לאיזה כיוון זה הולך כי היינו הייתי צריכה לעשות הרבה וויתורים בגללו ורציתי לדעת אם זה ישתלם לי אני לא מאמינה במשחקים... פגישה אחת בלבד מספיקה לי כדי להחליט אם יש לו את זה או לא ולאן זה יוביל... למה גברים בורחים שטובים אליהם מידי , שמביעים רגשות או שלא מראים רצינות וכו' וכו' מה אתם רוצים??? אולי כדי לי להתחיל להיות ביצ'ית.

nate2000

New member
תראי

ברגע שאת חושפת ישר את כל הקלפים שום דבר כבר לא מעניין. תלמדי להחזיק את הקלפים קרוב לחזה ולא לבוא ישר עם רשימת מכולת. יכול גם להיות שנפלת על פחדנים שמפחדים מלהרגיש ולהתאהב או שפשוט באת עם גישה של אני מוכנה להתפשר (כתב את שכבר עשית זאת פעם) ולעשות הכל למען זוגיות ומה לעשות אף אחד ואף אחת לא רוצים להיות עם סמרטוט רצפה (מצטערת על הביטוי). למה? כי זה פשוט לא מעניין ולא מאתגר.

yoli

New member
אין אדם פה שמזדהה יותר ממני

ובטח עוד מאה אלף בנות יסכימו איתך.. נכון, גם אני על הפגישות הראשונות מרגישה אם יש על מה לדבר, רק שאל תשכחי שרוב הגברים לא כאלה.. הם רוצים לזרום , להזדיין, להיות "ספונטנים" והם אוהבים בחורות עם ביטחון וסוג של ביצ'יות. גם אני לא ביצ'ית, והחיים לא קלים בכלל בלהיות בחורה טובה. (שיש לה גם המון מה להציע) מה כן מפתיע אותי שאת אומרת שהבחור הוא בן 36, (כי ממש קיויתי שאחרי 30 הם הופכים לבוגרים יותר.. אבל זאת סתם אשלייה) , אל תעשי וויתורים בשביל אף אחד. למדתי את זה בדרך הקשה שהאקס שלי התנגד קשות למעבר לת"א ואמר שאם אני עוברת אין על מה לדבר.. , אז בבקשה שישאר לבד, תמיד תחשיבי את עצמך, זה חשוב מאוד. תשדרי שאת שווה , ואני בטוחה שיש לך לב רחב ובגלל זה כל זה קרה (אוי מוכר בטירוף........) אל תגלי קלפים מהר, למרות שחוסר הידיעה קשה מנשוא . והמון בהצלחה, כי המשימה לא קלה :)

shelly-n

New member
לנתי

ואולי באמת זה תלוי איפה אני מכירה אבל איפה שהכרתי (פאבים מועדונים חברות וכו') לא הלך... הכל אותו חרא.

בדיוק כמוני...

לאחר קשר של 4 חודשים (כמו שאמרת מספיקה פגישה אחת כדי לדעת שזה זה) שהיה הקשר הכי מדהים (בהתחלה כמובן) שהיה לי בחיים, והיה לי לפני קשר של שנתיים וחצי וידעתי שזה לא זה. הכל היה מושלם ,פעם ראשונה בחיי הייתי הכי כנה ,דבר שלא תרם כל כך, נתתי את כל נשמתי ונשמתי האחרונה כדי להציל את הקשר שהתפוצץ כמה פעמים בגלל שטויות שאני אפילו מתבייש להזכיר... אז מה ? עכשיו נכליל ? למה אין בחורות כנות ?איכותיות ? להיות ביצ'ית זה ממש לא הפתרון, כי לנו הגברים יש משיכה כמו שאתן חושבות כלפי הביצ'יות, אבל ברגע שהיא מרפה ומתאהבת מגיע היאוש וחוסר העיניין, לכן עלייך להיות מי שאת מההתחלה, לטוב ולרע... מבין לליבך כ"כ...את פשוט לא יודעת כמה!

shelly-n

New member
)-:

אני ממש מיואשת ויש לי כ"כ הרבה מה לתת הלב שלי מפוצץ מרוב אהבה רק שאין לי למי לתת ממנה. הגברים של היום זה לא הגברים של פעם... היום כל מה שרואים בבחורה זה זיון ועל רצינות איתם אפשר רק לחלום (אולי יש מצב אחרי שהוא יראה לך ת'תיקרה כל הלילה). איפה יש עוד שאריות של גברים עם המנטליות של פעם???

דיווה22

New member
לאביר כחול לבן..

סתם שאלה.. איך ידעת שהקשר של שנתיים וחצי לא זה?? אחרי כמה זמן ידעת?? אני שואלת כי גם אני נפרדתי מחבר שלי..

shelly-n

New member
איך מריחים או מזהים חרא???

איך אני עולה עליו לפני שהוא כובש אותי ופוגע בי מאוד???

אמ...זה דיי קשה...

אצלי בכל אופן זה קשר שהחל בצבא... קשר כזה מבחינתי עוד הוגדר כקשר של ילדים(עדיין חייל) ובשחרור שלי היא התגייסה, אפילו לא הייתה חפיפה של יום, אבל לא נפרדנו ברגדע שהיא השתחררה ,ממש לפני הסוף של השירות שלה... לכן מההתחלה לא לקחתי אותו ברצינות , ואח"כ חיפשתי את הקשר שיוביל לאחת. ורוצה כיוון יותר מדויק למה זה לא זה? כי לא ראיתי את עצמי קם בבוקר באורך קבע ורואה אותה מתעוררת לידי בכל יום. לעומת השניה :(

k T m

New member
בטח שיש גברים נורמלים

אבל לא כולם חתיכים כמו בראד פיט, ולא כולם עשירים כמו ביל גייטס, ולא כולם חכמים כמו אינשטיין. נהיית בררנית בטירוף ? לזה כבר אין לי פתרון, חוץ מלאחל לך בהצלחה במציאת האחד בפרק זמן סביר..

shelly-n

New member
)-:

אני בררנית כי כולם חראות ואני לא מחפשת את המושלם בסך הכל רציתי מישהו שיהיה ראוי לקבל את כל מה שביכולתי לתת ואני לא בוחרת אותם רק עפ"י המראה שלהם.

k T m

New member
ברור שיש דרישות מינימליות

כלומר - אם את סובלת מעישון, ברור שלא תסכימי לצאת עם בחור מעשן. את צריכה לשבת ולחשוב מחדש לגבי הבררנות שלך. ככל שתסכימי להתפשר יותר בצד X, ככה תוכלי לפגוש פחות גברים מצד Y (אותם גברים "חארות"...) ואגב, את הבנת בעצמך שכנראה הגברים שאת פוגשת בפאבים הם לא הטיפוס שלך, אז הגיע הזמן להרחיב את מעגלי החיפוש.

למה את מפילה על הצד השני את מה שעובר עליך?

אני חושבת שנקודת המפתח היא דווקא מה שכתבת בשורה התחתונה "איך לא לוקחים ללב". אולי כדאי לחשוב ולעבוד בכיוון של בחירה במי לתת אמון והתמודדות עם אכזבות. את בוחרת להכניס אנשים אל הלב, יש לך השפעה על מה שקורה לך בעקבות זה. אני יכולה להבין את תחושת חוסר השליטה, אבל בסופו של דבר- הכוח לשנות את חייך נמצא אצלך.

xtz30

New member
נשים וגברים אותו דבר

גם נשים לפעמים עוזבות והולכות ומשאירות חור ענק בלב!!!! וריקנות בנשמה אז למה להאשים רק אותנו בזה??? אי אפשר להכליל אנשים שונים מתנהגים בסיטואציות שונות בדרכים שונות הלוואי והכל היה יותר ורוד יותר קל היתה יותר פתיחות והלוואי שכל צד היה מרגיש לפחות כמו הצד השני בקשר אבל המציאות הזו לא קיימת וכשיש באמת חיבור חזק זה מסתדר בסוף וההוכחה היא כל הזוגות המאוהבים שיש מסביבנו!!!! לא כולם חרא יש תקופות טובות לכולם וכמובן גם פחות טובות תהיו חזקים בבקשה תתרכזו בטוב שלכם תכאבו את את הכאב של הפרידה ומי כמוני יודע שזה מרסק אותך מפנים מכעיס וכואב ורק שאנחנו נזכרים בזה הגרון משתנק ...... אבל זו המציאות צריך לקום מהשפל לזוז ללכת לצאת לעשות לנסות לא לפחד מכלום ולהיות עם התקווה בלב שהכל יהיה בסדר אהבה תבוא ובגדול והיא תעטוף את כולנו תהיו חזקים אנשים לילה טוב ובהצלחה

shelly-n

New member
מקווה לטוב

מקווה לקום איזה בוקר ולגלות שכולכם צדקתם ושזה עובד.

הייתי במקום שבו את נמצאת-

מרירה, מאוכזבת, כואבת ולא בוטחת באף אחד, כי מבחינתי כל הגברים היו מגעילים ומאכזבים, אבל את יודעת מה- הספיק לי לפגוש את האחד שהוכיח שיש אחרים, ומאז הוא כבר שנה תקוע איתי
. ותאמיני לי שעברתי המון אכזבות וכל ותיקי הפורום יעידו על כך (אם יזכרו שהחלפתי כינוי
). תאמיני בעצמך, תאמיני באהבה, תכניסי אהבה לעצמך והאהבה עוד תגיע אלייך אם תתני לה הזדמנות.

../images/Emo117.gifוכמו שאומרים...../images/Emo117.gif

כדי להגיע ל-1 צריך לעבור הרבה אפסים !!!
סתם, סתם מתוך שעמום...

ס א ט י ן

New member
חמודה

להגיד שלא נשארו בנים נורמלים בעולם זה כמו להגיד אותו הדבר על בנות ואין דבר כזה. ההתפלגות תמיד נשארת. יש ויש. כנראה שהיה לך מזל רע ונמשכת דווקא לטיפוסים מפוקפקים.. תנסה לחדד את החושים שלך... ומי שמתנהג כמו אידיוט....יש עליו מליוני בחורים נחמדים שלא רואים אותו ממטר...

למעלה