חדשה בפורום

• פותח הנושא daf3
  • פורסם בתאריך

daf3

New member
חדשה בפורום

היי לכולם אני חדשה בפורום אני רוצה ללמוד קורס קצר ללימוד עבודות בעיסת נייר (ראיתי עבודות שחבל על הזמן). שאלתי היא- איפה הכי כדאי ללמוד? שמעתי על מכללת ורצברגר אבל נורא יקר שם. נכנסתי לאתר חוגל וראיתי כל מיני הצעות אבל אני פשוט לא יודעת איפה ללמוד. אשמח לקבל הצעות שיהיה יום נפלא

daf3../images/Emo140.gif

אתר חוגל הוא באמת מקום מצויין לחיפושים !!! חפשי לפי הפרמטרים החשובים לך - מיקום, המלצות, כיס וכו'... בנוגע לורצברגר, באופן ספציפי, שומר נפשו ירחק !!! אני מכירה "ניצולים" רבים מהמקום הזה. ומה שהם עושים שם עם עיסת נייר הוא פשוט חרפה !!! (הם אפילו לא מלמדים איך להכין עיסה, אלא מחייבים לקנות את האבקה המוכנה, אותה הם מוכרים כמובן אצלם במקום!!!) וכמובן, ברוכה הבאה אלינו לפורום !!!

daf3

New member
ועדיין-איפה כדאי ללמוד?

תודה על התגובה המהירה. ועדיין אני מתלבטת. האם תוכלי להמליץ לי על סדנא במרכז הארץ שמלמדים כמו שצריך ובעלות נורמלית?

daf3 ../images/Emo140.gif

לא אמליץ כי הפורום הזה אינו לוח מודעות !!! את עבודת הסינון תצטרכי לעשות בכוחות עצמך !!!

רונאסטל

New member
רמז ../images/Emo152.gif

יש כאן כמה בחורות מקסימות וכשרוניות בטירוף שמעבירות סדנאות. תעברי על השמות שרצים פה בפורום, תציצי בחתימות שלהן, תכנסי לאתרים שלהן, ומה שימצא חן בעיניך, תלכי!

למעלה