חדשה בפורום
היי לכולם כבר הרבה זמן אני מסתכלת וקוראת בפורום אבל אף פעם לא העזתי לרשום....כי מה אני שמנה? כל החיים הגדרתי את עצמי 'מלאה' אבל אני חושבת שאולי הגיע הזמן להודות באמת - שאני שמנה- שוקלת 101 קילו על 1.64 , עושה כושר בין 3-4 פעמים בשבוע ועדיין לא מצליחה להרזות - אולי זה קשור בזה לאני לא שומרת את התזונה
. מה שהייתי רוצה לשאול פה את חברי הפורום- איך אתם מתמודדים עם השומן, עם ההערות- "הרי יש לך פנים כל כך יפות רק תרזי 30-40 קילו", איך אתם מצליחים להתמודד עם החיים כשהמשקל תלוי כמו בעיה שאין לה פתרון? אני מתה להרזות הבעיה שאני לא מצליחה- אני יכולה להאשים את הלחץ מהחיים מהלימודים ואת כל העולם ואישתו חוץ מעצמי...מה עושים? כן אני יודעת שלהיות שמן זה לא בושה אבל..... ואני בטוחה שמי כמוכם שכן מבינים אותי.
היי לכולם כבר הרבה זמן אני מסתכלת וקוראת בפורום אבל אף פעם לא העזתי לרשום....כי מה אני שמנה? כל החיים הגדרתי את עצמי 'מלאה' אבל אני חושבת שאולי הגיע הזמן להודות באמת - שאני שמנה- שוקלת 101 קילו על 1.64 , עושה כושר בין 3-4 פעמים בשבוע ועדיין לא מצליחה להרזות - אולי זה קשור בזה לאני לא שומרת את התזונה