חדשה בפורום...

23חורפים

New member
חדשה בפורום...

שלום לכולם... לפני שהחלטתי לשאול ולהתייעץ ריפרפתי קלות כאן ומאוד אהבתי את מה שראיתי אז שאפו לכולן/ם יש לי חבר כבר 3 שנים ומאוד אוהבים אחד את השני. לצערי הוא יותר פתוח מינית ממני והוא תמיד רוצה לנסות דברים חדשים בהתחלה אני קצת חוששת (אין לי ממש מושג מדוע) ואח"כ כשאני חושבת על זה זה דווקא מוצא חן בעיני עכשיו אני מאוד רוצה להשתחרר מבחינה מינית רוצה לענג אותו ורוצה שחיי המין שלנו יהיו מדהימים... אבל איך עושים את זה? ולכן פניתי לכאן הייתי שמחה לשמוע עצות הכוונה ועזרה להשתחרר ולהעלות את חיי המין שלנו לרף גבוה יותר תודה מראש

רוטנברג

New member
מוכן לתת לך שעור פרטי

את מוזמנת לכתוב לי ואשמח להעניק לך שיעור/ים פרטי בחינם , איך לענג גבר בצורה מושלמת.

ToryMaster

New member
אימונים אימונים

חששות זה בראש שלנו, תחליטי שלילה אחד את מסכימה להכל [טוב, אלא אם יש משהו שיש לך סיבה ממשית לא לרצות, כזו שאת יכולה להסביר במילים אפילו לעצמך], רק ככה נפתחים ולומדים לזרום.

23חורפים

New member
רעיונות

זה ברור אבל דווקא חשבתי על משהו להפתיע אותו משהו חדש ומפתה משהו שהוא לא יאמין שזו אני כאן אני מבקשת רעיונות

ToryMaster

New member
אני לא כל כך בעד זה

כי מה שאת מתארת פה זו חוויה של פעם אחת, וזה לא מה שהופך חיי מין מטובים למדהימים. מלבד זאת, אין לי מושג מה נחשב אצלך חדש ומפתה ומדהים, אז קצת קשה לי
.

23חורפים

New member
לא כ"כ מסכימה

למה חויה של פעם אחת?? אז איך לדעתך כן אפשר להפוך חיי מין למדהימים? לא חשבתי לרגע שתדעו מה חדש בשבילי או לא אבל חשבתי שכן אוכל לקבל כאן סוג של רעיונות

שגיתא

New member
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif../images/Emo54.gif

כמו שכבר רפרפת אני בטוחה שמת לב לכך
שלא אחת ואחד פה יש רעיון לסגנון הטוב ביותר
לדעתי כדי להשתחרר בהדרגה ופחות מפחי נפש למה שלא תשאלי את מושא תשוקתך ועינוגיך הרי את הנאתו והנאתך את מבקשת, וחלק מהכיף הוא לגלות ע"י ניסוי וטעיה, או במקרה הזה אולי ניסוי וטעימה
אבל ננסה לעזור אני לא יודעת כמה חופש פעולה יש לכם, אבל מקלחת אמבטיה משותפת זה דבר חביב ומשחרר, לבשי כותונת או בגדים תחתונים סקסיים משהו שבעיניך סקסי
, קחי איזה שמן עיסוי אבל מהסוג האכיל כדי להוסיף על העיסוי
, אני אוהבת גם בלי השמן להתחיל לנשק לעסות ללטף ללקק בכל מקום ובשום מקום מאד מוגדר את הגוף של המדהים שלי לשמחתי לרוב הוא מתמכר לזה וכל היופי שבדברים הללו חוץ (מאולי המקלחת המשותפת) שזה לא חייב לעבור לקטע מיני הכל לפי התחושה שלך ואל תציבי לעצמך יעדים אלא תפעלי התחושה לפי היכולת בעיקר המנטלית באותו רגע עד לאן תחליטי להגיע, כשאת לא מציבה יעדים יש פחות תחושת אכזבה של לא הצלחתי, ואני בטוחה שמה שלא תנסי אהובך יקבל באהבה והערכה הראויה
אבל לא לשכוח שכמו הרבה דברים בחיים
לא תמיד השינויים וההצלחה בביצועים באים בצורה הכי חלקה כבר
בהתנסות הראשונה, שחרור מוצלח
ומענג שגיתא

ToryMaster

New member
כי את מבקשת פנטזיה

ואחרי פעם - פעמיים זה כבר יהפוך לשגרה החדשה. אז זה משהו חד פעמי, ואם זה לא משהו שבא לחלוטין מתוכך ומתוך שחרור וחופש מוחלט שלך, פנטזיה שאנחנו נציע לך לא תשנה א הכך.

למעלה