חדשה בפורום

yodona

New member
חדשה בפורום

שלום לכולכן אני חדשה בפורום. מאד מתעניינת בכל התחום של מודעות עצמית. אשמח להשתתף פה איתכן

מממאיה35

New member
מגניבבבבב וברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

ספרי קצת על עצמך, ואולי מה זה עבורך "מודעות עצמית". מה זה כולל ואיך זה מתבטא בחיי היום-יום שלך?

yodona

New member
קצת על עצמי

קודם כל תודה על קבלת הפנים החמה... אני נשואה ואם לשניים...לפני כשנתיים עשיתי שינוי קיצוני בחיי והיום אני מתעסקת בתחומים שונים הקשורים לעולם הרוח...למדתי די הרבה ...ואני ממשיכה ללמוד...בקיצור - עושה עבודה רצינית עם עצמי ועם החיים שלי...

מממאיה35

New member
סליחה שאני מתעקשת אבל

תפרטי קצת יותר על "תחומים שונים הקשורים לענין הרוח".. או שאת שומרת על עמימות ע"מ שלא יזהו אותך?

yodona

New member
עולם הרוח

בכיף... אני קוראת בקלפים ומשתמשת במטוטלת לקבלת תשובות בעניינים שונים. אני גם משתמשת בקלפים נוספים לקבלת מסרים. סייימתי קורס הילינג ודימיון מודרך למטפלים - ואני מתחילה כיום לעסוק קצת בזה. חוץ מזה - אני מתנסה בכל מיני דברים נוספים בתחום - ומחפשת תמיד איפה ומה עוד ללמוד בתחום ...

טל30י

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

נשמע מעניין המטוטלת..:) וגם שאר הדברים. המון בהצלחה !!!

אשרייך !

את יותר ממוזמנת לשתף אותנו בשינוי הקיצוני שעשית - יהא נחמד ומעניין לדעת וללמוד.

yodona

New member
השינוי שעשיתי

אז ככה, הייתי מורה...עד שילדתי את הבן הקטן שלי ואז מסיבות בריאותיות עזבתי.הישיבה בבית הביאה עימה הרבה שינויים. בדרך מקרית ביותר (למרות שאין כזה דבר - מקרית) הגעתי לאנשים בתחום ובבום אחד נחשפתי לעולם מדהים. עברתי טיפול ארוך בהילינג ודימניון מודרך ותוך כדי כך למדתי לקרוא בקלפים ולעבוד עם המטוטלת - שני כלים מדהימים. המשכתי ללמוד - וכן, מצאתי את ייעודי. השינוי לא פשוט ודורש אומץ - אבל שווה כל רגע!!!!

כבר בהתחלה שקראתי אותך

מצאתי את עצמי בין המילים שלך גם אני עשיתי את השינוי, התהליך פחות או יותר כמוך מעניין איך דווקא ממצב לא נעים אנחנו צומחות.... למה אנחנו לא מפרגנות את זה לעצמנו גם ברגיל ?

yodona

New member
כן...ממקומות לא נעימים

רק צומחים גבוה יותר ויותר... ואחרי שמבינים את זה לומדים לקבל בהבנה גם רגעים קשים ופחות נעימים בחיים - כל מה שקורה הוא איזשהו שיעור וככל שמבינים את זה יותר טוב, ממריאים גבוה יותר

מקסימה1

New member
היי יודונה.. ברוכה הבאה.

את יכולה להסביר לי קצת יותר על העבודה עם המטוטלת?

yodona

New member
המטוטלת

המטוטלת היא כלי שמגיב אנרגטית לשואל. אני לקחתי אותה באופן מאד רציני ויחד למדנו לענות לשאלות - תשובות של כן, לא, אולי, אין תשובה וודאית. אני משתמשת בה לשאלות של - האם נכון לי....או כמובן לכל אדם אחר...התאמת זוגיות, חוסרים של וויטמינים ובעיות מסויימות בגוף, בדיקת מצב הצ'קרות בגוף המטופל ועוד. אנ לקחתי את זה רחוק ומשתמשת בה להרבה תחומים. בדר"כ אני משתמשת בה יחד עם הקלפים - לקבלת תשובות חד משמעיות ולעיתים ללא הקלפים. מה שהכי חשוב הוא שהמטוטלת היא כלי מאד מאד רגיש וקל מאד להשפיע על המטוטלת למשל, היום אם אני מסתכלת על המטוטלת וחושבת בראש "כן" - המטוטלת מיד עושה את הסימן לכן. או מעל דף עם אותיות הא"ב, אם אנ חושבת על שם מסויים המטוטלת מתחילה ללכת מאות לאות באותו שם. ולכן, לםני שאני שואלת על עצמי אני מנסה לנקות את עצמי עד כמה שאפשר אבל באופן כללי - שאלות על עצמי, שיש לי בהן מעורבות רגשית אני לא שואלת. מבקשת ממישהו אחר שישאל עבורי. למשל אני כן אשאל - האם נכון לי לאכול מוצר זה או אחר...האם הוא מזין ובריא לי... אבל לא אשאל - האם נכון לי לעזוב את בעלי... מקווה שההבר מובן...

למעלה