חדשה בפורום

חדשה בפורום

שלום לכם אני חדשה ולא ידעתי שיש פורום כזה ומפני שהייתי במצוקה כשלא שידרו ביום ראשון את הסידרה שאלתי בפורום אחר ושלחו אותי לכאן ואני מאוד שמחה להיות כאן ואני רואה את הסידרה כבר עשרים שנה אם אני לא טועה ואני מקווה שאני רצויה

S c a r l e t t

New member
את רצויה רק אם את אוהבת את טיילור!

כל השאר נשלחים לפורום אחר...
תרגישי כאן כמו בבית, כולנו מכורים קשים (חלקנו יותר וחלקנו הרבה יותר
) ספרי קצת על עצמך...איך קוראים לך תהיה התחלה טובה, בת כמה את? מי הדמויות האהובות עלייך? (חוץ מטיילור כמובן
)

אני רצויה או לא

אוקיי אז ככה אני בת חמישים ולעולם לא הפסדתי פרקים תמיד דאגתי שאם אני לא בבית אז מקליטים לי ואני אוהבת כמעט את כולם אבל את תורן והכבאי ששכחתי את שמו אני לא כל כך אוהבת את ברוק ואת רידג אני ממש אוהבת ואני מידי פעם אף חולמת שאני פוגשת אותם במציאות והם חברים שלי זהו אני מחכה בקוצר רוח כעת לפרק שיתחיל עוד מעט אגב אחותה של ברוק מדהימה ואפילו דומה לה מהצד ביי

Mikel20

New member
ברוכה הבאה

אם בא לך לצפות ישירות בפרקי ארה"ב ולדון עליהם(חסר לנו קצת אנשים), שלחי לי מסר ותקבלי הנחיות איך רואים את הפרקים יום אחרי שהם משודרים בארה"ב

Indiman1

New member
חסרים לך אנשים ? ../images/Emo6.gif

מדרדר אנשים לפשע ? נו נו נו...

Mikel20

New member
מה לעשות....

אנחנו איזה 3-4 חבר'ה במקרה הטוב שמדסכסים על פרקי ארה"ב, ואחרי הכל, כמה צופים יש לסדרה בארץ? כמה אלפים לא? אני אסתפק בעוד 3-4 מתוכן
אגב, גיא וסיגל, אתם מוזמנים גם להתחיל לחטוא ולהצטרף אלינו, לא תצטערו, העלילה כרגע נהדרת לדעתי (הרבה הרבה טיילור, אפס ברוק). אז אם אנחנו כבר בנושא, כל מי שקורא את השורות האלה ורוצה לראות (וכמובן להצטרף לדיונים "המעלפים") את הפרקים של USA מוזמן לשלוח לי מסר אישי ולקבל הוראות מפורטות איך לעשות את זה.... יאללה תבואו בהמוניכם
מייקל, המדרדר הלאומי.

Witchcrafts

New member
ברוכהבאה! ../images/Emo24.gif

אני יסמין. תהני, השתלבות מהירה וכאלה. ^_______^

למעלה