חדשה בפורום...

חדשה בפורום...

היי אני אורי רוכבת בחוות אמיר בבאר טוביה בסגנון ווסטרן- רינינג... שוטפה גם בפורום רוכבים צעירים שמתי לב שאני מזהה אנשים משם..חחח בת עוד מעט 15

ram ram

New member
ברוכה הבאה...

השתלבות מהירה...

lions queen

New member
../images/Emo118.gifברוכה הבאה../images/Emo13.gif

ראיתם את הווסטרן בערוץ 5 לפני שעה בערך? היה נחמד, קצת לא משקף אבל נחמד..

lions queen

New member
../images/Emo118.gifמהמתחרים לא מהאירוע

האירוע היה מאורגן יופי, אבל המתחרים לא שיקפו את היכולות שלהם.. היה קצת מבאס.. אבל עדיין נחמד לראות את הרכיבה הישראלית בטלויזיה

lions queen

New member
../images/Emo118.gifכי נכחתי במספיק תחרויות בשביל

לאמר שהחלק שצולם (ולא התוצאות) לא משקף את יכולת הרכיבה בארץ.

lions queen

New member
../images/Emo118.gifזאת, ולפניה

ושנה קודם, וקודם לקודם.. אני באה פעם פ.. כשיש משהו באזור או שאני באזור שיש תחרות

ברוך הבא.

היי, עדן-14 רוכבת בחווה פרטית כרגע מתאמנת לקראת רכיבה מקצועית. אממ ובעלת סוס טיפש כמו נעל
. טיפש טיפש אבל אני חולעע עליו..

צריכה עזרה ../images/Emo53.gif

אממ אני רוצה להכניס תמונה של הסוס שלי ואני לא יודעת איך... מישו יכול בבקשה להסביר לי איך, מכניסים תמונה? תודהה =]]

הוספת תמונה:

ללחוץ על "הוספת תגובה"(להבדיל מ"הוספת תגובה מהירה") לכתוב כותרת ותוכן מה רוצים. לגלול את העמוד למטה,יש שם ארבע או חמש שורות כחולות ובהן אופציות לקישורים וצרופי קבצים. השורה השלישית נועדה לצרוף קבצים (גם של תמונות),צריך לשים לב שגודל הקובץ עם התמונה קטן מ500KB. לוחצים על השורה הכחולה,כשהיא נפתחת יש כפתור של BROWSE,משם מחפשים אצלך במחשב את התמונה,מקשרים ולוחצים "שלח" בהצלחה.

ברוכה הבאה

אני עמית, רוכבת בחוות אלונים בריינינג. אני בת 14 וחצי, ויש לי סוסה פיינטית בת 4.5 בהצלחה...
הסוסה

למעלה