חדשה בפורום

איך נגדיר את זה

אמרת הכל... אני דיברתי על המוזיקה והפרספקטיבה שלי לחיים... פשוט הדברים שהוא אומר (ציטוטים...מכתבים...יומנים) הכל גורם לחשוב...וזה ממש משנה את צורת המחשבה על החיים... לא ככה...כילו...בקטנה...אבל משנה..

טוב..

1.לא לבזבז זמן להרהר על העבר ועל העתיד... לשרוד את היום 2.לקום בבוקר עם חיוך, ללכת לישון עם חיוך??? 3.החיים הם רק עוד חלום בשינה הנצחית בדרך לגן עדן (או גיהנום) 4.אנחנו רק בובות בשבילו ילד קטן (אלוהים) סאדיסט (כן תשפטו אותי על זה) שאוהב להתעלל סורי על המספרים וראיו לציין זה רק חלקיק כדי לא לייבש- ההמשך בתגובה הבאה

-המשך-

6.החיים של כולנו... פשוט מדרדרים מיום ליום...המותגים (כילו איך שמבדילים אנשים לפי מה שהם לובשים), צנזורה (דאד!!!) ועוד... נמאס לכתוב במספרים...קיצר החיים הם כמו חלום שאי אפשר להתעורר ממנו... רוצים להיגד שזה סרט אמריקאי ושהכל טוב...אבל הקטע...שהסוף..לא תמיד טוב המשך בתגובה הבאה

מצטערת להגיד לך

אבל אלה משפטים\פרפקטיבות אסופים ולא קשורים, נראה כאילו שמעת אותם והחלטת יאללה זה יהיה הפרספקטיבות לחיים שלך וגם הם אחת נוגדת תשניה:"לקום בבוקר עם חיוך, ללכת לישון עם חיוך" ושאר המשפטים התכלס שלהם הוא בעצם "life sucks" "6.החיים של כולנו... פשוט מדרדרים מיום ליום...המותגים (כילו איך שמבדילים אנשים לפי מה שהם לובשים" תגידי את לא נועלת ואנס ואולסטאר??

../images/Emo45.gif

החיים יפים חברה! יש להם נפילות, אבל הי, לא באנו לכאן להתמרמר, נכון?

skirt9

New member
מה זתומרת?!

לא בא לך להתאבד כל יום שאתה קם בבוקררר?!!!!!
איזה בנאדם מוזר =]

למה ביקשת ממנה לעשות את זה?

את יודעת שתהיה לה פרספקטיבה בהתאם לגיל שלה, וברור שהיא לא תתאים לגיל שלך...

l i o r a n g e

New member
זה בסדר

גם כשאני מסתכלת אחורה אני רואה איזה ילדה טיפשה הייתי וכמה החכמתי וכו' וכו' אני לא אומרת שאת טיפשה או משהו, את פשוט תסתכלי על עצמך בנקודת מבט שונה. זה הכל.

l i o r a n g e

New member
בכל זאת?

"נורא נהנתי אתמול והייתי שמחה אם זה יקרה שוב" אוף, איזה פורום כחול, הוא דוס. אני בסה"כ רוצה לדבר איתו שוב במסנג'ר

למעלה