חדשה בפורום

../images/Emo41.gifבאמת שלא ראית אימו עם

לאברט?
סואיסיידרס לא יחתכו ורידים וילכו להראות לכל העולם, הם יעשו את זה בשקט ועם מחשבה, ובכלל, הם לא בקטע של הכאב, הם בקטע של המוות, ולא מתים מלחתוך ורידים מהר כל כך... חובבי אימו מעיפים את מה שרוב העם מכנה "אימו" אל מחוץ לקטגוריה שלהם ולתוך הפאנק, וחובבי הפאנק בועטים את המוזיקה הזאת חזרה לתוך האימו. לי אישית, כמו שאמרתי, ההגדרה לא באמת משנה...

חח כן אה?

ולחשוב שהיא פתחה תהודעה לפני רק לפני 5 שעות.. אבל ידעתי שהיא תגרור הרבה תגובות

ועוד משו...

נכון אמרתם שאף אחד לא אוהב אימו? אז שתדעו שקורט היה אימו יאפ.. היה לו את כל המאפיינים- ניסיונות התאבדות, סמים, אולסטאר,וואנס, משקפיים חנאג'יות ועוד מלא שאין לי כוח להזכיר.. (אני יודעת שתגידו שאולסטאר וכאלה הם לא נעלי אימו ...אז זהו שכן...כנסו לוויקפדיה) ואם כבר מדברים.... יש למישו פה נעלי vans?

skirt9

New member
חח

תשמעי את יודעת כמה אנשים עם אולסטאר אני מכיר שהם הדבר הכי רחוק מאמו (אהמאהמ אני..
) ומילא כמו שאמרו לא כל מי שנתאבד ולוקח סמים והכל הוא אמו..

Aline In Chains

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני אפילו

לא יודעת איך להגיב לזה.. איך קורט היה משהו שלא היחה קיים בשנות התשעים?? אותו דבר בקשר לאולסטאר\סניקרס הם קיימות כבר עשרות שנים אימואים התחילו לצוץ רק בשניפ האחרונות.. וניוז פלאש לא כל מי שניסה להתאבד ולקח סמים ויש לו אולסטאר וכל שאר הוואטאבר שמאפיינים אימו הוא אימו..

אי הבנה

מה שהתכוונתי...זה מאפפייני לבוש... (האולסטר,וואנס וכל השיט) ולגבי האופי...מתבודדים... מוזיקת רוק- הערכה... ואין לי כוח לפרט... חוצמזה... למרות שצריך לציין לא הכללתי... אלא להפך...דיברתי על האימו..יש כאלה שיש להם את כל המאפיינם אבל הם לא אימו... wat da fuck? אפילו אני לא הבנתי

*what the fuck

קיצור יש כאלה עם המאפיינים שהם אימו אבל לא לכל מי שיש לו תמאפיינים הוא אימו

למעלה