חדשה בפורום

יש לך פוני בצד???

skirt9

New member
לי יש ואנס

אבל אני משתמש בהם רק כשאני יוצא עם הסקייט ..אם לא רוב הזמן אולסטאר..

skirt9

New member
לא... ממממממש לא../images/Emo2.gif../images/Emo219.gif

לא נראה לי שמותג הופך אותך לדרך חיים.. זה הכללה.. זה כמו שתגידי שכל מי שלובש קסטרו רנואר וכל אלה יש לו דרך חיים אחרת שמתאימה למותג... בד"כ לובשים מותג כי זה נראה סבבה או משו..(דרך אגב זה הואנס היחיד שיש לי)... אני אישית משתמש בזה בד"כ רק לסקייט כי האולסטאר היו נקרעים לי אם הייתי משתמש בהם יותר מדי..

every me

New member
|מרימהגבה|

מה לעזאזל? לאחרונה כל התוויות לאנשים נורא מעצבנות אותי והכל אז אל תקחי אותי אישית. את באמת חושבת שאולסטאר וואנס זה של אימו? שלהתאבד זה סווו מאגניב ושייך רק לאימואים? אוף נו

Girl In The Box

New member
הא?!?!?!?!?!?!

אני לא יחפור הרבה כי כולם דיי אמרו פה את הכל....פאקקק אולסטאר זה לא רק לאימואים!!!!!

Zohar yaaa

New member
טוב אולסטאר זה לא נעלי אימו

זה שיש אימואים שלובשים אולסטאר לא הופך את האולסטאר לנעלי אימו (בעיקר כי יש אולסטאר לכל העולם
)

Celebrity Skin

New member
שלום לך.

הו את מזכירה לי את עצמי לפני שנתיים,כ"כ. דבר שני קורט היה הרבה לפני אימו, וחוץ מזה לפחות מנקודת המבט שלי האימו של השנה האחרונה (בעיקר) יש בו הרבה פוזה. אני חושבת שאחד הדברים שמיוחדים\שונים אצל קורט קוביין בתור סלבריטי זה שהוא לא ניסה להתחבאות מאחורי איזה שהיא הגדרה או פוזה והוא פשוט היה הוא. כמובן,שאני אומרת את זה בתור השארה,אין לי מושג מה עבר לו בראש. חוץ מזה,בקשר לאימו של השנה האחרונה לרוב האימו'ז נראים כמו..מיוצרים על פס יצור, קורט קוביין היה יחודי בתקופתו,ז"א לא לגמרי,כמובן,אבל בן אדם לא יחודי היה מתקשה מאוד להפוך לאותו אייקון-חברתי-תרבותי כמו קורט, ז"א גם בריטני היא יחודית,גם הספייס גירלז,כל אותם אייקוני-תרבות היו יחודיים בתקופתם בצורה כלשהי. חוץ מזה שאני חושבת שהיה הרבה בקורט מעבר לנעליים סמים ונטיות אובדניות, אולי זה כן היו המאפיינים שלו אבל לא הייתי מגדירה אותו אימו. אולי כן emotional אבל לא אימו. פאק,חפרתי ויש לי עוד מלא לכתוב,אני חושבת שאני יפתח על זה הודעה מסודרת בזמן הקרוב.

J92

New member
../images/Emo54.gifתגידי לי את צוחקת?

נדפק לך הראש? אני אעבור שורה שורה מההודעה המטומטמת שכרגע כתבת. "אימו"חמדתי רפוית השכל,זה ז'אנר של מוזיקה.ולא סוג של אולסטר,סמים,ונטיות אובדניות. קורט קוביין,חמדתי יצר מוזיקה מהז'אנר הנקרא "ג'ראנג'" בין הערך "אולסטר" שאת מחפשת בוויקפדיה,תחפשי גראנג',אולי תחכימי בכמה דברים. זה שלקורט קוביין היה בעיה נפשית,התמכרות לסמים,ונעליים זולות לא הופך אותו לשום סוג מוזיקה,זה הופך אותו לבן אדם מתסובך. ותעשי לי טובה מתוקה,לפני שאת כותבת שטיות לא הגיוניות,כדאי שתעצרי את עצמך.חבל על האצבעות של חגי.

J92

New member
../images/Emo54.gifחחהחהחהחהחהחהה

חנור חנור זהו נראה לי הילדה הזו התמוססה.

למעלה