חדשה בפורום

סבבה קרמבו

זהו...שאני מתכוונת לא רק אימו אלא גם מוזיקה ... איי אפ איי, פאניק אט דה דיסקו וכאלה... מה לא אוהבים????

l i o r a n g e

New member
זה אימו לכל דבר

וזה לא רק מוזיקה, זה גם סגנון, הסגנון של חברי הלהקה הוא לגמרי אימו וזה כן משפיע על המוזיקה. אבל אחרי הכל, זה רק בשביל להלהיב בני נוער שיבזבזו מאות שקלים על דיסקים, חולצות ושאר דברים.. המוזיקה זה רק סוג של דרך להתקרב אליהם ולגרום להם לרצות לקנות את כל הדברים המוזכרים.

זה כל כלך מבאס

אוף... למה הכל כל כך מסחרי!!!! זה כזה שיט... למה?! כילו... הכל לכסף... זה לא אמור להיות לנשמה? למוזיקה? אני ממש לא מבינה תממוסחרים האלה!!!!

l i o r a n g e

New member
לא אימו~~

רק כדי להבהיר, אני לא שונאת אימו, אינלי שומדבר נגד. פשוט די. כן, גם לי היה ניסיון להיות אימו ושאריות של פוני אבל חלאס, נמאס.

את מדברת על איי אף איי

או על אימו בכללי? כתבתי שזה רק לאחרונה הם אימו הם התחילו בשנות התשעים כלהקת הארדקור פאנק "אבל אחרי הכל, זה רק בשביל להלהיב בני נוער שיבזבזו מאות שקלים על דיסקים, חולצות ושאר דברים..המוזיקה זה רק סוג של דרך להתקרב אליהם ולגרום להם לרצות לקנות את כל הדברים המוזכרים." את לא מדברת רק אימו למה רק אימואים לובשים חולצות של להקות אימו?? ואני לא באה כדי להגן על אימו- תאמיני לי.. אבל איך את יודעת מה האינטרסים של חברי הלהקות?? ואם הם באמת כאלה הם לא פחות גרועים מבריטני וחבריה.

l i o r a n g e

New member
כי ככה זה

סרטי תעודה וחצי מחקר שעשיתי. המטרה היא רווחית בהחלט. ודיברתי על אימו ולא על אי אף אי (למרות שנראה שעכשיו הם חלק בלתי נפרד) ומאותו כיוון, אני לא נגד אימו. זה מחזיק את הכלכלה בעולם

הא?

איזה סרטי תעודה ואיזה מחקר? ואם זה כן אז תאמת לא אכפת לי, זה לא אני ששומעת תמוזיקה הזאת ובלי קשר לאימו, קשה לקבוע תגבולות של מסחור(לי אישית זה לא ממש מפריע כל עוד המוזיקה טובה) נגיד חולצות זה מיסחור? יש חולצות להרבה להקות והרבה מהם לא נכללות בהגדרה של ממוסחרים ושל כאלה שסולד אאוט

אני מדברת

בכללי... הכל עכשיו ממוסחר...וגם האומנים הכי אמיתיים שיש (כעע בטח) תמיד יחשבו איך להשיג יותר כסף...וזה מעצבן...לא ככה?

תחשבי שניה

המוזיקה זה הדבר היחיד שהם עושים בזמן שכולם מסביבם עובדים ומרוויחים כסף. אני חושבת, שאם הם מספיק טובים אז אנשים יאהבו אותם ויקנו דיסקים והם ירוויחו מזה, אבל אם הם לא טובים אז שלא יעשו מוזיקה :\

skirt9

New member
אין בעיה עם מוזיקה של אימו

נגיד יש לPANIC AT THE DISCO כמה שירים אבל הרעיון בכללי של אימו..

אימו סאקס, המוזיקה כ"כ מטופשת לדעתי

בכלל המהות של להיות אימו, מהה??!?!?! אוף, הם כאלו, גוזרים על עצמם להיות מנודים חברתית ולהראות כמו אני לא יודע מה, ואז בוכים שאף אחד לא אוהב אותם. כמובן שיש כאלו שאוהבים את המוזיקה ולא כאלו, אבל לא אמרת לאיזה מהאימו התכוונת. אבל אין, כל להקת אימו ששמעתי, פשוט, דקות מבוזבזות, רבאק, יכולתי לשמוע אינטו איטרניטי במקום.

sandy claws

New member
מנסה להשתלב:>

בעעעעעע smells like teen spirit חרא לעומת כל השירים שלהם אני לא מבינה מה אנשים מצאו בשיר הזה

skirt9

New member
רק מה הקשר? ../images/Emo4.gif

לא שיש לי בעיה רק מנסים לעקוב...

אחת החפירות הכי לא נכונות שקראתי.

א.קורט אף פעם לא אמר את זה, מה שהוא כן אמר על סמלס זה שהשיר לוקח יותר מדי תהילה ובגלל זה הקהל פספס סינגלים טובים יותר כמו drain you מאותו אלבום שאישית קורט אהב הרבה יותר. ב.איך אפשר לנגן שיר כמו סמלס לייק טין ספיריט על אקוסטית? זה נראה לך שיר לביצוע באקוסטית? אם כן, את לא מבינה את כל המשמעות של אנפלאגד. אגב, בקהל ביקשו שהם ינגנו את In bloom. כתגובה קורט אמר: How could we play IN BLOOM acousticly? זאת רק עוד נקודה למחשבה בשבילך. ג.נירוונה הופיעו עם סינגלים, מה שאומר שאת לא יודעת מה הסינגלים שלהם כנראה... הסינגלים שהם ביצעו באנפלאגד: Come as you are Pennyroyal tea All apologies On a plain About a girl Lake of fire The man who sold the world ואחרון- Where did you sleep last night ובקשר לשאלה שלך, אני אישית לא חובב אימו. מקווה שקראת את התגובה השנייה שלי אלייך בשרשור הזה, ואם לא, בבקשה ממך, תעשי את זה.

לא בהכרח

כל התכלס של האנפלאגד זה לתת צליל אחר לשירים עובדה שטורי איימוס עשתה לשיר קאבר איטית ולא רועש אז גם הם יכלו לעשות את זה באנפלאגד, ואם אתה מכיר תאנפלאגד של פרל ג'ם אז גם שם יש שירים שכאילו לא מתאימים לאנפלאגד כמו פורצ' ואלייב.

למעלה