חדשה בפורום

כן, אבל אלה שירים שבאים עם האווירה.

ידעתי שמישהו יזכיר את האנפלגד של פרל ג'אם בגלל הקטע הזה. ברשימה של האנפלגד אמ.טי.וי הציעו את הגרסא של טורי איימוס להופעה, וכמו שכולנו יודעים, זה לא בוצע... תגידי את האמת... את חושבת שסמלס היה משתלב בפלייליסט? באיזהשהי צורה? גרסאת טורי איימוס או אקוסטית אם זה היה אפשרי...

תאמת לא

אבל רק אמרתי שזה אפשרי, ואני לא בטוחה עד כמה טוב זה היה יוצא, בפורום של פרל היה לפני כמה זמן החוליה החלשה לאנפלאגד ומישהו אמרעל אלייב-"לא מנגנים שיר כזה עם גיטרה אקוסטית, םשוט לא" אבל פורצ' יצא מצוין לדעתי למרות שזה אקוסטי ומזתאמרת הציעו תשיר? מי הציע? ובכלל חשבתי שהיא עשתה תקאבר אחרי האנפלאגד ואחרי שקורט מת

לא.

היא עשתה את הקאבר עוד בשנת 92 או 93, כנראה. הלהקה הייתה משמיעה אותו לפני שהם היו עולים לבמה בהופעות.

every me

New member
אני באמת לא מבינה את כל הקטע הזה של

אימו. איך אתם מגדירים אימו? לפי הצורת לבוש? הפוני בצד? או... לפי המילים של השירים? לפי הלחן? לפי מה שאני יודעת אימו זה "אוי אוי אוי בא לי למות כולם שונאים חראחראחראחרא|הולךלחתוךורידים|" בדיוק ההפך מאפניק או פול אאוט בוי שהרוב נורא ריאליסטי ושמח אצלהם בשירים. וגם אם אתם לא אוהבים את הסגנון אתם לא חייבים להגיד שזה חרא כי מה שחרא בשבילכם זה לא חרא בשביל מישהו אחר. ןAFI הכי לי אימו, הם עוד נוצרו בתקופה שרובכם לא ידעתם מזה אימו>< אוף נו זה ממש מעצבן אותי כל הקטע הזה של האימו.

every me

New member
אה וכן... אני שומעת "אימו" אם זה מה

שרצית לדעת|הולכתלחתוךורידיםכיאףלאאוהבאותי|

כי לסולן יש פוני לצד../images/Emo6.gif

סתם בגלל שהמוזיקה נהייתה די אימו וגם הלהקה נראים כמו אימואים וחבל שהוא עשה פוני בגלל אופנה של ילדים בני 13, היה לו יפה שיער ארוך

every me

New member
אה שכחתי

לסולן ולגיטריסט יש פוני לצד. אמג איזה אימואים!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111אחדאחדאחד|הולכתלצוףבאמבטייתהדםשעשיתימקודם|

היי

"ןAFI הכי לי אימו, הם עוד נוצרו בתקופה שרובכם לא ידעתם מזה אימו" איך את מגדירה אימו? ושוב אני כותבת את זה כשהם נוצרו ובעצם עד הדיסק האחרון הם עשו הראדקור פאנק\פאנק רוק אימואים רואים שהם אימואים לפי המראה השיער הבגדים האקססוריז הסיידליפ חח אימו במוזיקה זה תת ז'אנר גרוע של פאנק, וזה שהאימואים מדוכאים או משהו זה לא אומר שהמוזיקה צריכה להיות דכאונית וזה סתם פוזה של אימואים בני 13 אני מדוכא וכולם שונאים אותי והחיים חרא מתאים להם דום מטאל לא אימו(בעצם לא, דום מטאל יותר מדי טוב בשבילם שיישארו עם האימו הזה) ואת לא ברורה מעצבן אותך אימו אבל את שומעת אימו

every me

New member
אהמ...ה"אימו" נמצא בגרשיים.

אימואים רואים שהם אימואים לפי השיער והסיידליפ? אם יהיה לי שיער כמו של אימו ואני אעשה סיידליפ, אני אהיה אימו? אני אתנהג כמו אימו? אני אחשוב כמו אימו ואחיה כמו אימו? ואיך אני מגדירה אימו? כמו שאמרתי, מילים דכאוניות יותר-מידי-! ולא, אין לי בעיה עם זה, אין לי בעיה עם זה כל עוד אני מתחברת למילים. ולא מעצבן אותי אימו, בכלל לא, ככה הם רוצים לחיות? שיהיה להם בכיף! אם הם אוהבים את זה אז מי אני שאני אבוא ואהרוס להם את זה? מעצבן אותי כל התגיות האלה של "יש לו פוני לצד הוא אימו!!!!11111" וגם הוואנבי-אימו בישרא נורא מעצבנים אותי אבל זה כבר משהו אחר... אגב, מה AFI עשו בדיסק האחרון?

אאאה

כן כן כן אז איך בדיוק מגדירים אימו? לפי המראה והאופי, בדיוק כמו שמגדירים ערסים פרחות מטאליסטים פאנקיסטים ולא יודעת מה.. התשובות מובנות מאליו.. ואין דבר כזה אימו עם מילים דכאוניות, את בעצמך אמרת הלהקות שמגדירים כאימו הם עם ליריקה יחסית שמחה, ותפסיקי להתעצבן מכל התגיות האלה ותתחילי להתרגל לזה גם אני הייתי פעם מתעצבנת מזה, אז יש לו פוני לצד והוא אימו אז? יש לו בגדים שחורים והוא מטאליסט אז? יש לו פול פירסינגים ומוהוק והוא פאנקיסט אז? זה בדרך כלל לא מפריע לאנשים שקוראים להם בשמות האלה כי הם באמת שומעים תמוזיקה שמשייכים אליהם(אבל לא תמיד, אנשים חושבים שאני פאנקיסטית בגלל שיש לי הרבה עגילים ואני לא) אז למה שזה יפריע לך? תמיד תייגו אנשים ותמיד יתייגו אנשים מה לעשות.. ושמעתי רק תשני סינגלים אבל אמרו שהסגנון של האלבום הוא פופ פאנק או רוק אלטרנטיבי בערך. אם אהבת תדיסקים הקודמים אז אולי לא תאהבי את זה, אבל אם את אוהבת אימו אז אולי כן תאהבי את זה..

every me

New member
נממ יש לי את הדיסק האחרון.

ובלי שום קשר לזה שהוא אמממ...מה שאת מגדירה...אימו, הוא פשוט מעולה ואני אוהבת אותו, את יכולה לא לאהוב אותם וזה סבבה לגמרי. אני סתם לא מסכימה איתך עם כל הקטע שהמראה החיצוני הוא זה שקובע אם הבנאדם אימו או ערס.

../images/Emo41.gifכששואלים אותי מה זה אימו,

אני אומרת "סגנון מוזיקה, סגנון לבוש וסגנון התנהגות". פאניק ופול אאוט ופיונראל פור אה פרנד ואלה הם מה שקרוי הדור השלישי של האימו. ההגדרה של אימו מיוזיק מדברת על פאנק עם מילים עצובות במקום אנטי-ממסדיות. ההגדרה של אימו סטייל מסתכמת בעיקר בשיער על העיניים, סיידליפ או לאברט, משקפי ראייה עם מסגרת מרובעת ו..הממ.. שילוב של שחור עם ורוד? ההדגרה של התנהגות אימואית כוללת בתוכה בעיקר קטע של חתיכת ורידים למטרות תשומת לב [בניגוד לאלה שעושים זאת מסיבות אחרות] כדי שיחשבו שהם רוצים להתאבד ויתנו להם יותר יחס כי הרי "אף אחד לא אוהב אותי ואני בודד ורע לי ואפילו ההורים שלי מעדיפים את האחים שלי על פניי והמורים מתנכלים לי בכוונה". במילה אחת- רחמים עצמיים. יש הרבה בלבול בין אימו מיוזיק לפאנק רוק, אני אישית לא ממש מנסה להבדיל בין הסוגים, אני פשוט נהנית ממה שאני שומעת

הממממ

לא מסכימה עם הלאברט, בחיים לא ראיתי אימו עם לאברט וגם לא הרבה עם משקפיים מרובעות וההגדרה שלך לאימו היא ההגדרה גם לרוב האנשים שרוצים להתאבד ולמי שיש בלבול בין אימו לפאנק רוק לא מבין שיט בפאנק ובושה ענקית למי שמכניס תמיספיטס ואת פאניק אט דה דיסקו באותה קטגוריה

למעלה