חדשה בפורום

חדשה בפורום

היי פיפלז... המפ... אני די חדשה בפורום הזה עליי... אני מעריצה של המוזיקה של הלהקה נירוונה אבל בעיקר... של קורט קוביין... הבנאדם הוא זה משפיע עליי הכי הרבה הוא כילו האליל שלי- המודל שלי שממנו אני לוקחת דוגמא...להכל... אני בת 12 (כן...צוציקית... חרשו...) אז... בינתיים שאני די חדשה פה... תראו משו שמצאתי...זה די ישן... בטח ראיתם את זה.. אבל זה לינק לאתר שבו יש את המכתב התאבדות של קורט ואפילו תעודת המוות שלו קבלו http://www.datejesus.com/sermons/cobain/suicide.html

skirt9

New member
חחח

שמעת מישו התאבד חשבת: "וואלה נשמע מגנייב"!!
סתםסתם אחלה דבר באמת..

pluplup

New member
ברוכה הבאה :)

אני דור,בן 14 :] השתלבות נעימה
ד"א,גיל זה רק מספר :] ועוד משו,איך קוראים לך?

תודה...

קוראים לי בטי... אבל אני מעדיפה כינויי חיבה... (בריטניקה, ts - שזה קיצור ל- twisted phsico)

לכל אוהבי smells like teen spirit

שתדעו...קורט אומר שזה השיר הכי גרוע שיצא לו אי פעם.. ושהוא לא סובל אותו...לכן הוא לא יצא איתו לאאנפלגד באמ טי ווי, ושתבינו... נירוונה נחשבת ללהקה שהייתה לה את ההופעה המוצלחת ביותר של אאנפלגד בכל ההיסטוריה של אמ טי ווי... למרות שהם הופיעו בלי סינגלים וכלום... אחרי החפירה.. שאלה קטנה... לא קשורה.. מי פה חובב אימו?

למה... תנו לי

סיבה למה לא אוהבים אימו...כילו ברצינות...אני לא מבינה... למה?.... זה חמוד

J92

New member
../images/Emo54.gifהרשי לי לקלל אותך.

כי זה ז'אנר מזויף.ורוב הבנים ששמים את הג'ל על הפוני שלהם,מודעים לזה שזה יביא להם בנות. וכעת לכי ותעבירי את סמסל לייק' מהאייפוד כי קורט שנאאאאא אותו.

למעלה