חדשה בפורום

ניובית יקרה שלום.

ברוכה הבאה לפורום. אני שמח שיש לך המון מה לומר, אבל בבקשה, תעשי את זה בשרשור מסודר, נכנסתי לפורום וראיתי שפתחת 5 הודעות, את חלקן מחקתי ואת השאר אני אסדר. שרשורים על אימו ותמונות מיותרות ימחקו. אם את רוצה לפתוח הודעה על דבר כזה, תחכי שיפתח שרשור off ותשרשרי אליו. סדר הפורום הוא דבר חשוב, וברגע שאת פותחת 5 שרשורים, את מעבירה שרשורים שאולי כן קשורים ללהקה לעמוד הבא עוד לפני שאנשים הספיקו להגיב... השתלבות נעימה, ומקווה שהבנת

../images/Emo41.gifהיי לך [כולם מוזמנים לקרוא../images/Emo70.gif]

אני סיון ומקווה שתיהני פה בפורום.. קודם כל, תיזהרי, חברי הפורום יותר מבוגרים ממך וההומור שלהם יכול להיות קצת פוגע אולי, אבל כפי שציינתי- המטרה היא לצחוק ולא לפגוע
דבר שני, לא כל שמועה וחצי שמועה של "קורט אמר" צריכה להכנס לכאן לפורום לדיון. דבר שלישי, את העלית פה כל כך הרבה נושאים באופן מבולגן, שלי אישית קצת היה קשה לעקוב. דבר רביעי, קחי בבבקשה בחשבון את העובדה שהפורום הזה קיים כבר שלוש וחצי שנים, ובהתחשב בעובדה שנירוונה היא להקה מתה, ואין יותר מדי עדכונים וחדשות, טוחנים פה דברים מהעבר המון, אז לא כל "הידעתם?" בעצם מחדש לנו כאן משהו, למרות שיכולים להיות דברים שאולי כן
. דבר חמישי, פעם בכמה ימים אני פותחת שרשור שבכותרת שלו יש את האייקון
, שלשם אנשים משרשרים את כל הדברים הלא קשורים, תמונות או אימו או קיטורים או כל מה שבא להם [ברוח התקנון של הפורום הזה והתקנון של תפוז, כמובן (כל הקטע של לא לפגוע באחרים ותכני מבוגרים וכאלה מבחינת תפוז, או לא לדבר על שאלת ההתאבדות או רצח של קורט מבחינת הפורום הזה.)] ואת מוזמנת לשרשר לשם כמה שטויות שאת רוצה
תיהני כאן והשתדלי לשמור על הכללים, אף אחד לא אוהב שמתפרצים משום מקום לפינה הפרטית שלו ומתחילים לבלגן אותה..

My Dark Dream

New member
וואי חפרתם...

היי אני טל
בן 16 וקצת... כמו שכבר אמרו פה גיל זה רק מספר תהני וברוכה הבאה

Celebrity Skin

New member
גאד,אתם רעים.(זה לכולם)

מתי נהפכתם לכאלה? דבר ראשון-גיל זה רק מספר,אני הצטרפתי לפורום הזה לפני שנתיים וגם אלי לא התייחסו לא הכי יפה אבל אחרי כמה זמן הפסיקו, אבל באמת אנשים,למה להתייחס אליה ככה. בסדר,אז אתם לא אוהבים אימו,אז היא לא יודעת ממש לשרשר אבל ג'יז,היא רק הצטרפה לפורום וכבר יש איזה 100 תגובות שיורדות אליה\נגדה. חוץ מזה,כולכם (חוץ מאלה שלא P: ) הייתם פעם בני 12,אז דיי לחשוב את עצמכם,או משהו.

everynormal

New member
ת'אמת

פעם כשאני הייתי בת 12 והגדולים היו צוחקים על ילדים בגילי הייתי חושבת שהם סתם חשים את עצמם וזה אבל היום כשאני חושבת על זה אני מבינה למה הם צחקו.......(ואני לא בכוונה לפגוע באף אחד!!) וברוכה הבאה אני אוריאן

אף אחד לא חש את עצמו,

את תגיעי לגיל 18 ותביני למה מגיבים ככה, וזה לא מלחוש את עצמנו.

I am Cornholio

New member
שלום לך=]

ההודעה שכתבתי הייתה ממש בצחוק אגב=] אני בחורה בעלת חוש הומור מטומטם למדי>< אלך תקחי 90% ממש שאני אומרת ברצינות=] חוץ מזה........>< אני נופר, נעימאוד, אני בקושי כותבת כאן אבל קוראת הרבה, תהני=]

למעלה