חדשה בפורום

חדשה בפורום

מתנצלת מראש שזה קצת ארוך אני ובעלי נשואים 7 שנים התחתנו מאוד צעירים (עשרים ואחת וחצי ועשרים ושלוש וחצי) מהתחלה היה לא טוב אף פעם לא היה קשוב לי והיה ביננו חוסר תקשורת נולדו לנו שני ילדים בעלי תמיד היה עסוק בעיסוקיו ולי היה מאוד משעמם. הוא גם בנאדם לא ישר ושקרן בכל הנושאים הכספיים. בחמש שנים הראשונות הייתי אישה למופת אבל מבפנים הייתי מאוד בודדה ולא מאושרת ואז אחרי שילדתי התחלתי לעבוד והתחלתי לפתוח את העיניים לגבי דברים שלא ראיתי והתחלתי לצאת מדי פעם עם חברות וזה מאוד הרגיז אותו אבל האימונים שלו עד אחת בלילה זה היה עבודה. בנוסף לזה היה מתבטא אליי לא יפה וקורא לי חולת נפש. בשנתיים האחרונות אנחנו למעשה פרודים חיים באותו בית אבל מנהלים חיים נפרדים(אם כי היו ניסיונות לחזור ואפילו הלכנו פעמיים ליועצת נישואין וזה לא הלך כי בעקבות מריבה שהייתה לא רצה ללכת יותר)הוא בנאדם פסיכופת כל פעם שאני יוצאת לבלות וחוזרת מאוחר הוא מעיר את הילדים וקורא לי שרמוטה וכל מיני ביטויים ליד הילדים ואני בכלל לא שואלת איפה הוא היה ולאן הלך המצב פשוט נהיה בלתי נסבל ואני מרגישה שאני בדרך להתמוטט אבל אין לי אומץ להתחיל ממש תהליך של גירושים מפחדת מהעתיד מה גם שיש לי ילד אחד חולה. אבל החלטתי שאני חייבת לתפוס את עצמי בידיים לפני שיהיה מאוחר מדי. אני לא יודעת אם לכולם יש את החששות האלה אבל קצת מפחיד אותי לבד למרות שהיום אני עושה הכל לבד ולא מסתמכת עליו. הוא אומר שאם נתגרש הוא לא רוצה להכיר בילדים גם היום זה מתבטא כי הוא מפגין כלפיהים יחס קריר ומתנער מאחריות שעד לפני תקופה היה לוקח על עצמו ולי זה עצוב כי זה ילדים שלו אותי זה מלחיץ שהוא לא יראה אותם אבל ההפסד כולו שלו. האם יש למישהו להמליץ לי על עורך דין טוב ולא יקר מעורבים פה חשבונות נוספים שלו וכספים והוא בנאדם מאוד קרימינלי אז צריך עורך דין טוב שיוציא את מה שמגיע לי.

ברוכה הבאה יקירתי..

תרגעי. תנשמי עמוק.. תתחילי להבין שאת לא זקוקה או צריכה שום עו"ד... את צריכה נבוט..או בעגה - אלת בייסבול...וגדולה. והשימוש בה מאוד זול ופשוט.. ברגע שיקרא לך שרמוטה... תוכיחי לו עד כמה.... תלי את האלה בינות ידייך...הניפי אותה באויר בחוזקה... ושרבטי לו את הצורה מאחורה...תראי לו מאיפה הכניסה האסורה כואבת נורא נורא:)) בהצלחה. זה כן תמיד עובד טוב...

bennykoo

New member
עם אלת בייסבול

היא תגיע קודם כל לאבו כביר... נו באמת,קחי לך עורך דין,ותגמרי עם הסיפור... עדיף לפעמים לבד ולא חיי סבל! אגב,חיים רק פעם אחת,את יודעת...

בניקו

קטן אמונה שכמוך... קודם- הוא יגיע לשם ראשון לזיהוי ואיחוד עם הבורא שלו.. שנית- היא תעשה שימוש הולם באלה...{להבדיל מאחרים}.. שלישית - הטענה לאי שפיות זמנית תמיד עובדת יפה :)) רבעית- יש שטוענים שחיים כמה פעמים...בוא ננסה את הסברה הזו על הבעל המורד :)) אם יקום...צדקו. אם לא יקום - גם צדקו :))

bennykoo

New member
חחחח אקסייטרית,

לא מוכן להיות על ידך כשבידך אלה... הצילווווווווווווווווו

foglet

New member
מסתבר

מקריאה בעיון של הפתיח לפורום,שאין זה דווקא עורך דין שעוזר...זה רק להאמין שצריך,ואלוהים כבר יפתח איזה דלת...

פברואר68

New member
שולחת לך מסר פרטי

חמודה אל דאגה לכל בעיה פתרון יש כאן בנות חכמות ומנוסות שתסייענה לך לפעול בחוכמה ע"פ חוק ביושר ובהגינות לפתור בעיותיך ביי פברואר

פברואר68

New member
בלי אלימות ואגרסיביות ...

רק בשקט שקול דעת תבונה ...גם אם הוא נוהג בך כך.... אל תחזירי לו יש דרכים חכמות יותר לצאת מזה ..... תשמרי על איזון תתיעצי לפני שאת פועלת תפעלי מההיגיון ולא מהרגש בהצלחה חמודה

scaramush

New member
שאלת תם.

למה בחרת בו? היית צעירה, לא בגיל שבו זאת הזדמנות אחרונה, ובחרת דווקא בו מכל הגברים בעולם. אני בטח תמימה, אבל לא מבינה איך קורים דברים כאלה. בייחוד שאת אומרת שזה מהתחלה! אז לא היו ימי חסד בכלל? לא רק זה, למרות שהיה רע מהתחלה, עשית איתו ילדים. תגידי, את חיה בעולם אחר? אז קודם לשבת ולחשוב איך הגעת למצב הזה, כדי לא להגיע אליו שוב. העבודה הראשונה היא עם עצמך. אני אולי לא מתאימה להגיב כי זה נראה לי הזוי, אז אם אני אומרת שטויות פשוט להתעלם. בהנחה שהיום החלטת לקחת את עצמך בידיים, ולא מוכנה לאכול יותר חרה של אף אחד, קומי, ותעשי מעשה. ומעשה זה לא להסתובב אחד לשני בין הרגליים ולאמלל את הילדים. את עובדת? הדירה היא רכוש משותף? אם היא שכורה, לעזוב מיד. צריך להפסיק עם הרגשנות. לנתח את המצב באופן קר. לנסות לבנות איתו דיאלוג כלשהו, על כך שגם אם ביניכם אין אהבה, יש ילדים, שמה שהם רואים עכשיו ישפיע עליהם קשה. לא רוצה בכלל לחשוב איך הם יתפקדו בגיל ההתבגרות והלאה. אלה צלקות לכל החיים להם, ומהם את לא יכולה להתגרש. אז להגיע מיד להבנות עם בן הזוג, גם הבנה שנפרדים סופית זאת הבנה. עורכי דין יש סיוע חינם למעוטי יכולת ותתעניני. למשל http://www.no2violence.co.il/Addresses/Addresses1.htm אם את לא מעוטת יכולת מבחינתם אבל מצבך לא משהו, תקלטי את זה מיד. אין לך כסף להוציא על עורכי דין ולפרנס אותם, ממילא תפסידי בזה. וזה מחזיר אותי למה שאמרתי קודם. איזה הסדר עם בן הזוג!!!!

קטי30

New member
היי חמודה , ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

קוראת אותך ולפני הכל אני שולחת לך
ובאשר לשאר .... תראי מתוקה אני דוגלת בדעה שכשמחליטים שזהוא זה אז- זהוא זה
שקוף שלא טוב לך שם ולפי מה שאת כותבת את סובלת ממערכת היחסים הזאת לא מעט
ובאשר לחששות ??? למי אין חששות??? כל דבר שהוא חדש לנו אפילו בדברים פשוטים יותר יכול להביא אותנו לחשוש קל וחומר לפני שינוי שכזה השינוי הזה הוא לא פשוט ותצתרכי הרבה כוחות סבלנות וסובלנות בכמויות כתבת החלטתי ש.... אם החלטת סימן שאת הבחירה שלך עשית ואין ברצונך להיות שם יותר מאמינה שפתאום תגלי בעצמך כוחות עצומים שתרם ידעת עלהם נצלי אותם עד תום. מאחלת לך המון
שולחת לך
מתוקה שבת קסומה שתהיה לך

למעלה