חדשה בפורום

חדשה בפורום

אני חדשה בפורום ו"פשוט" מוקסמת. בחצי שבוע האחרון אין יום שאני לא שורפת פה שעות אני ואבעת ילדי נהנה מהמוצע פה ללא ספק. שאלתי: יש לי רעיונות לעבודות ויצירות ואשמח לשתף את המשתתפות המקסימות איך מכניסים יצירות ואיך מצרפים תמונות סליחה על הבורות...

ברוכה הבאה אם תביטי למעלה תראי סגרל בצבע כתום ובצד ימין כתוב "הוספת הודעה " את לוחצת עליו ותיפתח לך האפשרות לכתוב הודעה . . . לאחר שהיא נפתחה את מקלידה ב"נושא " מה שאת רוצה . . .כך מתחילים "שרשור " יש שמוסיפות אייקון (סמיילים) -שימי לב שמתחת למילה נושא יש "סמיילים וסימנים לנושא בתכלת " שם את יכולה ללחוץ ולהוסיף אייקון . . כשאת משרשרת כלומר מוסיפה כמה הודעות מומלץ לך שבנושא ההודעה לא לכתוב אותו דבר כי תפוז מזהה הצפה ומוחק ,לכן יש לך שתי אפשרויות -האחת להוסיף לכל הודעה אייקון שונה ,להוסיף אותו אייקון אך לנסח שונה את ההודעה בכל פעם. . . גם בתוכן עצמו ניתן להוסיף אייקונים והם מצויים מתחת לבית ההודעה . . . אם תביטי יותר למטה תראי סרגלים כחולים . . . להוספת כתובת אינטרנט כמו אתר או קישור אחר את פותחת את הכתובת מוחקת את ה- http בצד שמאל ומדביקה את הקישור המצורף. . . ובצד ימין כותבת את שם הקישור . . . בסגרל השלישי שתפתחי יש להוסיף קובץ או תמונה . . .את פותחת אותו ורואה שכתוב " בחר קובץ" לוחת על "עיון" ומדביקה את התמונה שאת רוצה להוסיף. . . כשאת רוצה לשרשר כלומר להוסיךף יותר מהודעה אחת את מגיבה להודעה שלך עצמך הראשונה ,כתוב הוספת תוגובה וכך את ממשיכה את השרשור שלך עצמך. . . מקווה שהבנת ,בהצלחה . . .ואם לא אנו פה לעזור לך תמיד . . . את מוזמנת עם ילדייך להיות פעילה . . . הפורום מקסים. . .

למעלה