חדשה בפורום

חדשה בפורום

שלום לכם, אני שרון בת 14 וכמה חודשים מירושלים. הפורום נשמע לי מעניין, לכן אני מעוניינת להצטרף. כמו לכולם, גמלי יש בעיה, בעניין החברים שלי. עד לא מזמן, היו לי שתי חברות, להן קראו מ' ונ'. הם היו חברות מאוד קרובות, היינו חברות עוד מהילדות. גדלנו ועברנו הרבה במהלך השנים, כמובן שגם לפעמים רבנו. בזמן האחרון, הם ריכלו ודיברו עליי מאחורי הגב, ללא סיבה. חשדתי שהן מסתירות ממני דברים, כי היו קטעים כאלה מוזרים - לא מזמן, הייתי בביתה של מ', קפצתי אליה לביקור. דיברנו ופטפטנו, היה מאוד נחמד. נ' שלחה הודעה במסנג'ר ואמרה שהיא רוצה לדבר עם מ' בפרטיות, במצלמה. מ' ביקשה שאני אצא מהחדר שלה, ברור שלא הסכמתי, איזה מן דבר זה להוציא אורחת מהחדר? אז היא נתנה לי לקרוא עיתון והן דיברו, חשדתי מאוד וחשבתי לעצמי שייתכן שהן מדברות עליי. בערב, כשחזרתי הביתה, בידיוק נ' הגיעה לביתה של מ' לישון אצלה. הן שלחו לי הודעה במסנג'ר לשאול מה קורה וכולי, אמרתי שהכל טוב (באותו הרגע לא היה לי מצב רוח לדבר איתן). הן הבינו ששמתי לב למצב, והחליטו לספר לי ת'אמת. הן עשו מעשה גועלי - הן אמרו לי: "אנחנו לא מתביישות להגיד לך את האמת, כי זה נכון. אנחנו דיברנו עלייך מאחורי הגב, כי אנחנו חושבות שאת השתנית". לא הבנתי על מה הן בכלל מדברות, לא השתניתי והייתי מי שאני. אמרתי להן, "מה הבעיה שלכן? פתאום מפריע לכן איך שאני?" ייתכן שזה כיוון שהתבגרתי, אבל אין בכך שומדבר רע. זה הכעיס אותי, איזה מן דבר זה לרכל ולשפוט אחרים?! הבנתי שאלה לא חברות אמיתיות, שלחתי אותן לעזאזל. עכשיו הבעיה שלי, שיש לי מעגל חברים מצומצם. כיוון שאני עכשיו לא איתן בקשר, אין לי בעיקר עם מי לדבר וזה לא קל. ניסיתי להתחבר עם כמה ידידים טובים אחרים, אבל לא מצאתי הרבה דברים משותפים יחד איתם, אבל בכל זאת נתתי להם צ'אנס. יצאתי לבלות איתם והיה בסדר. עכשיו במהלך החופש, אני מנסה לחפש עבודה, להצטרף לחוגים וכד', ואני בתוכי מקווה למצוא חברים אמיתיים שיהיו איתי לאורך כל הדרך ויקבלו אותי כמו שאני, עם האופי והאישיות שלי. תוכלו לעזור לי למצוא דרכים למצוא חברים, חברים לעניין? מצטערת על החפירה, הייתי חייבת לפרוק

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

עד עכשיו אני רואה שאת מסתדרת יפה מאוד :) את יודעת בדיוק מה את רוצה והולכת עם זה בקשר לשאלה שלך, בחופש אמרת שאת מנסה לחפש עבודה ומצטרפת לחוגים, בחוגים אני בטוחה שתמצאי לך חברים ועם הזמן הם אולי גם יהפכו להיות החברים האמיתיים שאת מחפשת. אם הלכתם לאותו חוג כניראה שיש לכם תחומי עניין משותפים ותוכלו להסתדר יותר בקלות P: גם אחרי החופש תתחיל שנת לימודים חדשה וזה הזמן לפתוח דף חדש ותוכלי למצוא חברים חדשים גם בבצפר. בקיצור אני בטוחה שתוכלי להרחיב את מעגל החברים שלך מהר מאוד. בהצלחה :)

sh53

New member
א - ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo13.gif

ב - את לא צריכה להתנצל על שכתבת כאן ופרקת מה שיש לך על הלב, בשביל זה אנחנו פה ובטח שאת לא צריכה להתנצל על כך, כי לא עשית לנו שום דבר רע (מי שלא רוצה לקרוא - שלא יקרא). זה טיפ לחיים
אל תתנצלי על דברים שאת עושה אם הם לא פוגעים באחרים. יש לך זכויות אז עמדי עליהן. ג - בקשר למה שכתבת - אני בצד שלך ואת צודקת בהחלט. באת לחברה, אז מה היא מסלקת אותך פתאום בשביל לדבר במסנג'ר עם מישהי אחרת? החברה לא מסתפקת בכך, את מסבירה את עמדתך והיא נותנת לך עיתון לקרוא ומרכלת עלייך "מאחורי גבך" כשאת לידה - לדעתי זה יותר גרוע מרכילות מאחורי הגב. כתבת שהכרת ידידים חדשים, ניסית לתת להם הזדמנות, היו דברים שמצאו חן בעינייך, אבל מצד שני הבנת שזה לא אותו דבר. בענין הידידים, אולי לא נתת מספיק זמן לזה? לא השקעתם מספיק בקשר כי סה"כ לא ביליתם כמו עם החברות הקודמות? אולי עשית השוואה לחברות הקודמות ורצית שהידידים יהיו כמוהן וימלאו את החסר, אבל מאחר והתחלת ב"לחפש את הידידים", אז אין להם סיכוי לעמוד בציפיות לעומת החברות? אולי גם אין סיכוי בכלל שיהיו כמוהן (ואולי ככה באמת עדיף?). ד - מצטרפת למה שאמרה זרובבלה בקשר לעבודה וחוגים - זו תהיה הזדמנות נפלאה בשבילך להכיר חבר'ה חדשים ולהרחיב את המעגל החברתי שלך (גם לא תחשבי עליהן כל הזמן אם תהיי עסוקה). בהצלחה ונשמח לשמוע עדכונים.

היי... שמי מירב..

גם לי מבחינת חברות יש לי מגעל מצומצם...וספרי קצת על עצמך - יאני תחביבים וכל מיני כאלה...

mikeshinoda4

New member
את צודקת בהחלטות שלך

אם הן מרכלות עלייך מאחורי הגב והן גם מודות בזה ולא מתביישות בזה ,אז כנראה שאת לא צריכה אותם. עכשיו,אם את מסתדרת עם החברים החדשים אז שיהיה בהצלחה איתם.. רק תזכרי שיש המון חברים טובים בסביבה שלך,ואת תמצאי אותם בסוף.

למעלה