חדשה בפורום

tuzik22

New member
חדשה בפורום

שלום לכולם , אני חדשה בפורום ולכן עוד אין לי מושג איך מסמנים ספוילרים וכדומה , בכל מקרה אני מאוד היתי רוצה לדעת מה יקרה בורוניקה (אני רואה רק בערוץ אקסטרה הוט) מעצבן שזה רק פעם בשבוע.. אשמח אם תעדכנו אותי.. בפרק האחרון שראיתי ורוניקה גילתה שמג בהריון.. מה קורה מעכשיו?

irene17

New member
ברוכה הבאה!!

והשאלה שאני שואלת כשמישהו רוצה שיהרסו לו: עד איפה את רוצה שאני אהרוס לך? אנחנו כבר סיימנו את עונה שנייה.

tuzik22

New member
כמה שיותר../images/Emo140.gif

היי, את מוזמנת להרוס לי כמה שאת יכולה, אבל האמת שהכי חשוב לי כרגע זה האם לוגן וורוניקה יהיו ביחד.. כן כן גם אני מאוד מאוד אוהבת אותם כזוג.

irene17

New member
או מצוין! ../images/Emo58.gif 222

אז במקרה הזה אני גם מזמינה אותך לקומונה שלנו ללוגן וורוניקה: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?FolderName=LV ובקשר לספוילרים, זה הולך ככה. התינוק הוא של דאנקן. מסתבר שהוא שכב עם מג לפני שהם נפרדו. בגלל זה מג הייתה כזאת מגעילה לורוניקה בפרק הראשון של העונה. ליאו גונב את הקלטות של לילי ואהרון מתחנת השריף ומוכר אותם ללוגן. לוגן מוחק את הקלטות. בפרק 11, דאנקן חייב לברוח עם התינוקת שלו מהמדינה בגלל שההורים של מג רוצים למסור אותה לאימוץ למשפחה בסיגנון שלהם, נורא שמרנית שמאמינה בכל מיני שיטות מפחידות לחינוך. ורוניקה עוזרת לדאנקן לברוח ובדרך משקרת לכולם, החל מהמשטרה ועד לאבא שלה. מהרגע הזה השחקן שמשחק את דאנקן, טדי דאן יוצא מהסידרה (הוא יופיע פעם אחרונה רק בפרק האחרון של העונה). בנתיים לוגן עסוק בלנסות להוציא את עצמו מעסקי הרצח הזה שהוא תקוע בו. בפרק 13 הוא מתחיל עם האנה גריפית', בחורה בת 15 או 16. והיא הבת של המנתח הפלסטי - העד המזויף. הוא יוצא איתה במשך כמה פרקים, ומבהיר לאבא שלה שהוא ימשיך להיות עם הבת שלו עד שהוא לא יוריד את העדות שלו. בסופו של דבר ד"ר גריפית' מוציא את העדות שלו ולוגן נפרד מהאנה, אבל ישר אחרי זה מבין שבאמת יש לו רגשות כלפיה והם חוזרים להיות ביחד. אבל באותו הפרק אבא שלה מפריד בניהם ולפני שלוגן מספיק לעשות משהו אבא שלה שולח אותה מאוד רחוק מנפטון. בפרק 17 אנחנו מגלים שהרוצח של פליקס הוא ת'אמפר, הוא עבד ביחד עם הפיטצפטריקים ובגלל שפליקס יצא עם מולי פיטצפטריק, ת'אמפר גרם להם לחשוב שפליקס מדבר עליה לא יפה וקורא לה זנזונת ושהוא סתם מנצל אותה לסקס... והם שלחו את ת'אמפר להרוג אותו. ויביל שגילה את כל זה פונה לורוניקה לעזרה כדי להוכיח שת'אמפר הוא הרוצח, אבל השריף לא יכול לעשות כלום ובסופו של דבר ויביל לוקח את החוק לידיים וגורם לפיטצפטריקים לחשוב שת'אמפר בגד בהם והם הורגים אותו. ועכשיו לחלק המעניין, מבחינת לוגן וורוניקה, מאז הסיפור עם האנה הם חזרו קצת לקווים ידידותיים. מפרק 17 זה כבר מתחיל להפוך ליותר מזה. אחרי שהם עובדים ביחד כדי למצוא את העד האמיתי שהיה על הגשר באותו לילה, הם שניהם עובדים במסיבת הריקודים של בית הספר. ברגע מסוים, ורוניקה כדי להציל את לוגן מג'יה או ההפך (כשתראי תביני), היא מזמינה את לוגן לרקוד איתה. והם חולקים ריקוד עם הרבה מתח ומבטים בניהם. בפרק 18, אנחנו מקבלים פלאשבק נורא מעניין ו-HOT של לוגן וורוניקה מהקיץ שלהם ביחד. ובפרק הזה לוגן וואלס עובדים ביחד על פרויקט לבית הספר, מה שגורם לוואלס לראות שללוגן באמת איכפת מורוניקה ושלוגן עצמו הוא לא כזה מגעיל ונורא כמו שהוא חשב. הוא אפילו קצת מגן על לוגן בפני ורוניקה מאוחר יותר בפרק. פרק 20 הוא החשוב ביותר, לוגן וורוניקה שכבר ביחסים מאוד ידידותיים ואפילו קצת פלרטטניים מנהלים שיחה משעשעת שבסופה לוגן מזמין את ורוניקה שתבוא לנשף האלטרנטיבי שהוא עושה בסוויטה שלו (בגלל שביטלו את הנשף של בית הספר). בסופו של דבר היא באה לנשף, בלי בן זוג. וגם לוגן נמצא שם בלי בת זוג. בזמן הנשף לוגן השיכור מתחיל לדבר איתה ולשפוך בפניה את הלב. הוא אומר לה שהיא עוד מעט עוזבת וכל הסיפור שלהם יגמר. ושהוא מצטער על מה שקרה בקיץ. הוא אומר לה שנשבר לו הלב כשהיא עזבה אותו ושהסיפור שלהם הוא אפי. הוא מצליח לרגש אותה והוא כבר ממש עומד לנשק אותה כשהיא בורחת משם. בבוקר היא מתחרטת על זה שהיא ברחה, אז היא באה לסוויטה שלו לדבר איתו. היא מתחילה להגיד לו שהיא גם לא רוצה לאבד אותו מהחיים שלה, ושהיא עוד לא מוכנה לקפוץ לשום דבר רומנטי אבל היא רוצה להפגש איתו בחופשת הקיץ. ואז היא קולטת שהוא לא זוכר שום דבר ממה שקרה לילה קודם. ובנוסף לכל פתאום קנדל קופצת מאחוריו ומחבקת אותו. ורוניקה בבכי עוזבת את המקום. עד סוף פרק 22 הם די מתעלמים אחד מהשני. לקראת סוף הפרק, ורוניקה מגלה מי פיצץ את האוטובוס ומגיעה למצב שהיא נמצאת איתו לבד על הגג של המלון - נפטון גראנד. אחרי הרבה דרמה (ואני לא אפרט כי זה באמת כבר להרוס הכל). הוא עומד להרוג את ורוניקה אבל היא מספיקה לשלוח ללוגן SMS שיבוא לגג. הוא מגיע ושניהם רבים עם "האשם בפיצוץ האוטובוס", ובסופו של דבר האשם מתאבד וללוגן וורוניקה יש הרבה חיבוקים על הגג הזה. בשלב מסוים ורוניקה חושבת שאבא שלה מת, ולוגן נשאר אצלה בבית כל הלילה, בבוקר כשאבא שלה מופיע וורוניקה כולה שמחה הוא עוזב. בקיצור בסוף הפרק מראים לנו שלוגן בא לתת לורוניקה טרמפ לאנשהו ואז פתאום הם מתחילים להתנשק, ככה שברור לנו שהם חזרו להיות ביחד. אז מבחינת לוגן וורוניקה זה נגמר בטוב. אם את רוצה שאני אהרוס לך גם מבחינת זוגות אחרים ומי האשם עם כל עניין האוטובוס רק תגידי.

tuzik22

New member
../images/Emo58.gifתודה תודה תודה

אפשר לומר שעשית לי את השבת.. עכשיו אני אהיה קצת חוצפנית ואבקש עוד קצת תשובות.... מתי וואלס חוזר לסידרה? והאם החברה המעצבנת שלו תחזור לשחק בפרקים הבאים????? בפעם האחרון שראיתי מג פתחה עיניים , זה אומר שהיא חזרה להכרה? טוב תעדכני אותי בעוד דברים שאת יכולה.... דרך אגב איפה אתם רואים את כל הפרקים החדשים??????? סליחה על הבורות.. חדשה בתחום..

irene17

New member
אז הנה עוד תשובות../images/Emo58.gif 222

וואלס יחזור בפרק 10. וג'קי בהחלט תחזור, היא דמות ראשית העונה אז יראו אותה עוד הרבה. וואלס וג'קי יחזרו להיות ביחד רק בפרק 19, עד אז תהיה לו חברה חדשה. אבל בפרק האחרון של העונה ג'קי עוזבת אז כנראה שלא נראה אותה יותר. וכן מג חוזרת להכרה. היא חיה מספיק כדי ללדת את התינוקת ואז מתה. זה הכל יהיה בפרק 10 - אבל לא יראו לנו את זה, רק בסוף הפרק קית' יספר לורוניקה שמג ילדה ומתה. ובקשר לפרקים, אני שולחת לך מסר..

orale12345

New member
ברוכה הבאה

אני אור הצטרפתי לפני יומים וכבר אני מרגישה כאילו תמיד הייתי פה!!!! מה את רוצה לדעת על ההמשך??

לו לי

New member
הייייייי, ברוכה הבאה

הניק שלך קורע!!
אני טל..

sweet shir

New member
ברוכה הבאה! :]

אני נגד ספוילרים בסדרות איכותיות.. חהחה [בטלנובלות אין לי בעיה.
] אבל אני רואה שאחרים אמרו לך... ככה שלא נורא!
אני שיר, בת 13 וחצי מרעננה. השתלבות מהירה!

למעלה