חדשה בפורום

נתי 8

New member
חדשה בפורום

שבת שלום אני חדשה וזה ביקורי הראשון בפורום. כ"כ מקווה למצוא כאן מעט נחמה. החיים שלי כרגע בבלאגן רציני, ובתוך כל הבלאגן אני מנסה למצוא אזשהו פתרון לליל הסדר לי ו - 2 ילדי. האמת שרק בשבילם אני שוברת את הראש. אחרת לא משנה היה לי לא לחגוג כלל. זאת שנה ראשונה שאין לי מושג מה לעשות, אודה לכם על כל רעיון שינתן לי. תודה

m i c h a l i

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מה קורה עם המשפחה הקרובה אצלכם? דודים? הורייך? האם הם לא עורכים את הסדר? אם את יכולה להרשות לעצמך, סעו לבית מלון ועירכו שם את הסדר (זו חוויה שונה)

chiliya

New member
ליל סדר בתל אביב

אם את מתל אביב, ידוע לי שיש סעודת סדר שמארגנת העירייה וזה מאוד נחמד. כולל הסעות למקום הסדר.

נתי 8

New member
תודה על האנפורמציה

תודה על האנפורמציה. אני מבינה שעליי להתקשר לעיריית ת"א? אני אנסה תודה ושבוע טוב.

היי

נתי , אני מבת חפר ומשפחתנו חוגגת אצלי יש לי תאומים בני שנה וחצי נשמח לארח אתכם

נתי 8

New member
ים של תודות

שבוע טוב אני מודה לך מאוד על הזמנתך. זה באמת מרגש. אני לא הולכת להפיל את עצמי וילדיי על אף אחד. אני יחשוב על כיוון ליל סדר ציבורי. אני מודה לך שוב על הזמנתך. ושיהיה שבוע נפלא לכולנו.

Bavmorda

New member
לילה טוב נתי ../images/Emo29.gif

בהמשך לרעיון של סדר ציבורי, זכור לי שקראתי באיזור ראש השנה בעיתון מקומי או ארצי, על פאב /מסעדה באיזור פלורנטין או משהו בת"א, שעשו ארוחת חג בערב החג, עבור כל מיני בודדים, רווקים/ות, אנשי קיבוץ/מושב שחיים בעיר גדולה וכו', שנשארו בעיר ואין להבם קרובים. נסי אולי לחפש גם בכיוון הזה. ואם את מתקשרת בכ"ז לעירית ת"א שאליאותך על מסעדות וכו.
שיהיה לך חג שמח ומהנה, לך ולילדיך. BAV.

m i c h a l i

New member
לנתי - הצעה נוספת

קיבלתי ממישהי חביבה במסר מסמך שמצורף ובו שמות כל העמותות הפועלות בארץ ובינהן גם עמותות שעורכות ליל סדר ציבורי בתקווה שתמצאי תשובה במסמך המצורף
ותודה לך במסרים

miryams

New member
מיכלי ../images/Emo51.gif על שיתוף הפעולה

לא היתה ברירה....נחלפתי ניק לרגע קט. שיהיה חג שמח לכולם.

נתי 8

New member
כמה מרגש

לדעת שיש אנשים נפלאים. נשאלתי מה קורה עם משפחתי. לצערי אבדתי את אמא שלי בדיוק בערב פסח שנה שעברה, ומאז המשפחה התפרקה. 2 האחים שלי שקועים בחיים שלהם , ואין לי אחיות, יש לי אבא שבקושי מתפקד והוא אצל אחותו מתוך בחירה שלו. ונשארתי בלי משפחה. עצוב מאוד. בכל אופן תודה על האנפורמציה שקבלתי על ארגונים. מצמרר אותי שהגעתי למצב כזה. אני מאמינה שיהיה בסדר. תודה לכם מכל הלב על הושטת היד, זה מחמם את הלב.

שלום נתי וברוכה הבאה גם אני חדשה

אני גרושה + 1 , גם לי זה קרה בשנה קודמת עד שהעלתי לעצמי רעיון לעשות את החג עם חברתי במלון , וזה היה כיף מאוד היינו ביחד עם הילדים אנחנו והילדים מאוד נהנו , ועבר החג מהר בכל אופן אשמח להכירך , שיהיה לך בהצלחה ובכיף בכל פתרון שתמצאי

נתי 8

New member
רחלה יקרה

כמה מרגש לדעת שיש אנשים עם לב פתוח. חשבתי על כיוון בית מלון. הבעיה שהחברות יותר נכון ידידות לא מודעות לבלאגן שאני עוברת, וכל אחת מהן הולכת למשפחתה. האמת שאין כמו משפחה, ולצערי זאת השנה הראשונה שאני מרגישה על בשרי מזה שאין משפחה. בכל אופן תודה ואשמח מאוד להכירך. שיהיה שבוע נפלא לכולנו.

למעלה