חדשה בפורום...

מילי 30

New member
חדשה בפורום...

שלום, אני בת 30 ויש לי ילדה בת חצי שנה. איבדתי את אימי, שנפטרה ממחלה קשה לפני כשנה וארבעה חודשים. בדיוק 3 חודשים מאז שהתחתנתי. אני ואמי היינו מאוד קשורות וקשה לי מאוד בלעדיה. אני מרגישה שאף אחד לא מסוגל להבין אותי, מה גם שמאז שנולדה הילדה שלי אני מרגישה שהכאב הולד ונעשה חד יותר...

ymz

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מכירה את ההרגשה שאת מתארת. את צודקת, אף אחד לא מסוגל להבין אותך כמו אמא, אבל עובדות החיים לא כ"כ מתחשבות ברצונות שלנו. מאחלת לך הרבה כח בהתמודדות היום-יומית עם האובדן והכאב. ואנחנו כאן בשבילך.

libi4

New member
ברוכה הבאה מילי../images/Emo24.gif

קשה מאוד בלי אמא...אני חושבת שבכל מצב מרגישים את החסרון ונפער איזשהו חור שלא ניתן למלא אותו בכלום....אפילו לא במלא צמר גפן...סליחה על חוש ההומור לרגע... ברוכה הבאה לביתנו החמים!

שלום מילי

וברוכה הבאה. צר לי על אובדנך, תגלי שכאן במקום הזה, יבינו אותך... פעמים רבות דווקא האמהות שלנו מחברת אותנו אל האם שאיבדנו, ומעצימה את הכאב והחסר מנקודה אחרת... את מוזמנת להישאר איתנו מחזקת אותך

Darkmatter

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה!

אני גם מצטערת לשמוע על אובדנך. אני לא יודעת איך לחוות את הכאב של מחסור באם בתור הורה, אבל כמו שאת רואה, יש פה הרבה בנות אחרות שיודעות. ובכל מקרה, כמובן שגם אני מסוגלת להבין אותך מאוד. את מוזמנת לשתף אותנו, ככל שיתאים לך... אנחנו פה ונשמח לשמוע!
(חחח ראית כמה סמיילים וסימנים הקדשתי לך?!
)

ברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

מזל טוב להולדת ביתך. אני מניחה שהערבוביה של הרגשות - מצד אחד כאב עצום, ומצד אחד שמחה ענקית - מבלבל ולא קל. כמו שנאמר כאן, חווית ההולדה בד"כ מחזרקת את הקשר עם האם, ומדגישה את חסרונו - כשזה איננו. את מאוד מוזמנת להישאר עימנו כאן, מקווה שתרגישי כמו בבית ...

מכירה את התחושות שלך...

גם אני אמא לתינוק בן שנה, רק שאצלי האובדן פחות טרי, איבדתי את אמי לפני 14 שנה... זה טבעי שהשמחה תהיה מהולה בעצב, אם כי בסופו של דבר, אני מקוה שהפיכתך לאמא דווקא תמלא את החלל שנפער...כמו שקרה אצלי

למעלה