חדשה בפורום

Lancy

New member
חדשה בפורום

שלום לכולכם אני חדשה, כרגע נרשמתי. לקח לי הרבה זמן להתגבר על מחסום השפה. אם מיליתי את טופס ההרשמה נכון, בחתימה צריכים להופיע השמות שאני מחפשת. אם הם לא מופיעים, אנא הדריכו אותי איך מוסיפים את טקסט החתימה להודעות. תודה.

talia olav

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה!

הי לנסי, אני שמחה שאת מצטרפת אלינו, ושמחה שאת "מעבה" את הקבוצה הקטנה שלנו שחוקרת באזור סנדומייז' - אופטוב - מיילץ. אני מופתעת לשמוע שגם את חוקרת את משפחת רוזנר מאותו אזור - השלישית בפורום שלנו! אשמח מאד אם תפרטי על משפחה זו שלך. ט-א שלחתי לך גם מסר - שימי לב!

יעקב 1948

New member
רוזנר מגליציה

ברוכה הבאה, רק לאחרונה גיליתי שמשפחת אבי,רוזנר,שהתגוררה בקרקוב הגיעה לשם מאיזור טרנוב(DABROWA TARNOWSKA).חקירותי עד עתה הובילו אותי בין השאר למשפחת רוזנר שהתגוררה בטרנוב ואשר מקורה באיזור צ'רנוביץ שבבוקובינה.עוד היד נטויהץ יעקב רוזן

kutz2

New member
lancy שלום לך,

איזה הולצמן את מחפשת? אני היכרתי את ליבל(אריה) הולצמן מהרצליה ג את אשתו לאה שניהם ז"ל, אני מכיר את הבנים זביק שנשוי לביתו של פנחס ספיר ז"ל(או היה נשוי) אני מכיר את אורי ויש עוד אך ברח לי השם,

kutz2

New member
בנוסף אם אנני טועה

יש או היתה להם משפחה בקיבוץ דן,

Lancy

New member
הולצמן מפינסק

מחפשת את פייבל הולצמן יליד 1860-1870, שנישא לחייקה ברוכין.

z a h a v i

New member
../images/Emo24.gif לנסי, ברוכה הבאה

שלום לנסי,שמח שהצטרפת לפורום, אני משוכנע שהחברים בו יזכו לידע והנסיון הרב שלך, בהצלחה.

יעקב 1948

New member
לנסי,אנא פרטים על רוזנר מ MIELEC

סבי יעקב יחיאל רוזנר(1866-1942) נולד ב DABROWA TARNOWSKA הסמוכה ל MIELEC.שמא תפרטי מה יש ברשותך על הרוזנרים שלך? יעקב רוזן

Lancy

New member
רוזנר ממיילץ

אין לי הרבה פרטים. אני מחפשת, אבל יתכן מאד מאד שיש קשר. לסבתא של בעלי (בלימה ספלטר לבית גרינהוט) היו אח ואחות. האחות, רוזה, התחתנה עם נח רוזנר וגרו ב- Wadowice Gorne. האח הצעיר, יעקב, התחתן עם פרלה גרין וגרו ב- Dabrowa Tarnowska. רוזה נולדה ב- 1878, אז אני מניחה שנח, בעלה, נולד גם בשנות ה- 1870. אני יודעת על שני ילדים של נח ורוזה -- בת בשם דבורה שנספתה בשואה ובן בשם אפרים שברח לברה"מ. את כל זה שמעתי כעדות בע"פ מבת של יעקב גרינהוט שמצאתי בדף עד באתר של יד ושם. היא אמרה לי שאפרים רוזנר עלה לארץ לפני 12-15 שנה ונפטר בנתניה. השבוע אני מצלצלת לחברה קדישא בנתניה.

יעקב 1948

New member
רוזנר מוודוויצה גורנה

ללנסי שבוע טוב, העיירה וודוביצה גורנה שוכנת כ 15 ק"מ דרומית מערבית ל MIELEC. DABROWA TARNOWSKA שוכנת כ 25 ק"מ דרומית מערבית לוודוביצה גורנה.סה"כ לא רחוק גם במונחים של סוף המאה ה19.גם אני אנסה לבדוק מהזווית שלי. רוזנר אינו שם נדיר אך גם לא מאוד נפוץ. יעקב רוזן

talia olav

New member
תודה לנסי -

מראשית המאה ה-19 משפחת רוזנר שלי התגוררה בפולנייץ - כ-18 ק"מ צפונית לוודוביצה. אני מניחה ששמות הוריו של נח אינם ידועים לך?

למעלה