חדשה בפורום

• פותח הנושא gobe
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

gobe

New member
חדשה בפורום

חדשה בפורום
ובכן, היום קיבלתי מכתב שהצאצאית מחוננת ומגיע לה יום העשרה ועוד איזה חוגים שלא בדיוק הבנתי מה הם. הבעיה היא שאנחנו גרים בקיבוץ והקטע החברתי הוא חזק מאוד והיא היחידה מהקבוצה שלה. האם היא יכולה לא להשתתף בכלל ביום הזה? מה נותן היום העשרה הזה בכלל והאם מישהו מכיר את מכללת אחווה ואיך הם שם?

meitush123

New member
כקיבוצניקית זה אף פעם לא היתה

חדשה בפורום
ובכן, היום קיבלתי מכתב שהצאצאית מחוננת ומגיע לה יום העשרה ועוד איזה חוגים שלא בדיוק הבנתי מה הם. הבעיה היא שאנחנו גרים בקיבוץ והקטע החברתי הוא חזק מאוד והיא היחידה מהקבוצה שלה. האם היא יכולה לא להשתתף בכלל ביום הזה? מה נותן היום העשרה הזה בכלל והאם מישהו מכיר את מכללת אחווה ואיך הם שם?
כקיבוצניקית זה אף פעם לא היתה
בעיה. למרות שאני היחדיה בקבוצה שלמדתי (מהיום בלשון עבר) ביום ההעשרה. על יום ההעשרה עצמו אני יכולה לומר לפחות עלי שהוא נתן לי המון מבחינה חברתית וכן מבחינת העניין. על מכללת אחווה אין לי שמץ של מושג.

בוודאי שהיא יכולה שלא להשתתף

חדשה בפורום
בוודאי שהיא יכולה שלא להשתתף
יום ההעשרה הוא זכות שניתנת, לא חובה. לא הבנתי למה זו בעיה. הקיבוצניקים שאני הכרתי ואיתם למדתי עשו אחד לשני את המוות, והאחד שהלך ליום ההעשרה בכלל לא סבל הכי הרבה (כלומר, מבני גילו. היו לו חיים קשים
). עם זאת, הוא בהחלט לא היה המוכשר וה-גאון שבחבורה (ואין בכך לטעון כי הוא היה טמבל גמור, ממש לא. פשוט היו אחרים מאוד מאוד מוכשרים. בעצם, מוכשרות).

מצב
הנושא נעול.
למעלה