חדשה בפורום

לימידדי

New member
חדשה בפורום

שלום לכולם אני מקווה שזהו הפורום הנכון... בן זוגי מכור למשחק מחשב , אשמח לדבר על כך ולפרט יותר אם מישהו יאמר לי שזה המקום לכך...

e-magine

New member
שלום גם לך

את מוזמנת לדבר איתנו על התמכרות למשחקי מחשב. התמכרות זאת ומה למדי להתמכרות לשימוש ביישומים מסויימים באינטרנט. מעניין למה את חושבת שהוא מכור. איזה סוג משחק זה? האם זה במקרה משחק תפקידים?

לימידדי

New member
אז ככה

מדובר במשחק world of war craft הוא מודה בזה שהוא מכור למשחק ואומר שהוא רוצה להיגמל אנחנו ממנסים כל מיני שיטות ותמיד ישת התקדמות ואחרי כמה זמן זה חוזר אחורה. לפני יומיים התחלנו שיטה חדשה של "גמילה"וביומיים האלו הוא נורא השתדל אך הפחד שלי ששוב אחרי כמה זמן זה יחזור על עצמו והוא יילך כמה צעדים אחורה. אני כבר קרובה להתייאש מזה , עברה בערך שנה מאז שהוא קנה את המשחק. למרות שהוא ביקש ממני לעזור לו להיגמל אני מרגישה כבר נודניקית ולא יודעת מה לעשות כבר...

לימידדי

New member
עוד משהו

אם אני אגיד לו שזה "או אני או המשחק" הוא יבחר בי דיברנו על זה כבר אבל אני רוצה להיות פיירית איתו ולא למנוע ממנו משהו שהוא אחרי הכל תחביב שלו. רק רוצה שזה יהיה בטוב טעם שיידע גם לוותר על זה בשבילי בזמנים מסויימים...

לימידדי

New member
לפי הסיבות הבאות

דבר ראשון בבוקר לא משנה אם זה יום עבודה או לא הוא קם יש "לבדוק" משהו במשחק עוד לפני ששטף פנים או כל דבר אחר. לפי זה שהוא יכול לשחק שעות על גבי שעות ולוותר בדרך על דברים חשובים(אוכל,שתייה,שינה,אני...)ולא לשים לב מה קורה מסביב...בין היתר...

לימידדי

New member
ועוד לפי זה

שהוא נמצא איתי בבית ובכל כמה דק' הולך לבדוק משהו במשחק...

e-magine

New member
יתכן וכדאי שתפנו לעזרה מקצועית.

כעיקרון, טיפול בסימנים של בעיה לא יכולים לדעתי לפתור את הבעיה. צריך לחפש את שורש הבעיה ואז לטפל בו וגם בסימנים ובהתנהגות.

חמעפה

New member
את יכולה לפרט יותר על המשחק?

נורא מעניין אותי איך מתמכרים למשחק

p_nurit

New member
-Otopic- מיכל - ספר בהמשכים

שלום לכל אחד יש חלום והגשמת אתו חלום הדבר הכי נפלא לו מצפים החלום שלי זה להוציא ספר לאור בגיל 15 כתבתי אותו, בגיל 21 ערכתי אותו וקבלתי הרבה תגובות נפלאות ועכשיו מתפרסם באתר נגישות ישראל אני מבקשת מכם לקרוא הספר, להגיב ולהעביר הלאה http://www.aisrael.org/Index.asp?CategoryID=392 כל ביקורת בונה גם תעזור, אך אודה אם תמנעו מקטילות ריקות בזמן פרסום הסיפור אני משפצת (גם לפי הביקורות) ולבסוף אשלח מכתב + התגובות + הספר המשופץ להוצאות לאור, אז תגיבו (גם בביקורת, לא אעלב) בהמוניכם ותפיצו הלאה! בתקווה שייצא לאור המון תודה נורית

למעלה