חדשה בפורום

yeladudes

New member
חדשה בפורום

שלום לכולם. אני אם חד הורית לארבעה ילדים כשהגדולה בת 15 ןהקטן בן 5. אני גרושה כשלולש שנים ועברתי שבעה מדורי גיהנום בשביל להגיע לאן שהגעתי היום. הגרוש שלי מסרב להיות בקשר עם הילדים ואינו משלם מזונות. זו הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום הזה וקראתי את שרשור הסליחות שלכם. אם אני סלחתי , כולם יכולים לסלוח. אני לא כועסת עליו , אין בי שום רגש טינה (אולי יום אחד אספר את הסיפור במלואו ואז תבינו כמה היה קשה לסלוח)אני פשוט מרחמת עליו, אדם אומלל שנשאר לבדו בגלל משחקי אגו ותאות בצע (הוא מרובה בנכסים)אז נכון שכלכלית מאוד קשה, ונכון שאני צריכה להיות מספיק חזקה ולתפקד כאמא וכאבא יחדיו, אבל הילדים איתי והבית חם ומאושר למרות הכל, והוא לבדו! אומללות! אז על מה יש לכעוס?! יש מישהו למעלה שאת השיפוטים עלינו להשאיר לו בלבד! תסלחו להם הם לא אשמים שסביר להניח היתה להם ילדות עשוקה, או שהכסף סינור את עיניהם, או שהאגו השתלט להם על ההגיון. אני בסך הכל יכולה לרחם על כל אלה שהתנתקו מילדיהם. אין עונש קשה מזה!

m i c h a l i

New member
ברוכה הבאה אלינו ../images/Emo140.gif אהבתי את

התובנות שלך ואכן אנו צריכים ללמוד להשתחרר מהכעס... ובאותה מידה גם להשתחרר מהרחמים. הם לא זקוקים לרחמים שלנו. הם לא מבקשים שנרחם עליהם. מסכימה איתך שלא אנו נשפוט אדם לכאן או לכאן ולעולם לא ניתן לדעת מדוע קורה דבר בצורה כזו ולא בצורה אחרת. מקווה בשביל כולנו ששנה זו תהיה שנה של השלמה וסליחה למען הבריאות הנפשית שלנו

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

יפה לך הסליחה
אבל היא לא נשמעת מוחלטת ושלמה, כי במקום שיש רחמים על מי שכעסנו קיימות תחושות אחרות שאינן נקיות לגמרי. יש ברחמים משהו מתנשא לעומת חמלה שבאה ממקום של אהבה. יום מחייך ושבוע נפלא

למעלה