חדשה בפורום

Iris cream

New member
חדשה בפורום

היי כולם, אני חדשה בפורום, אבל אני מכירה פה הרבה אנשים. אני חושבת שתזהו אותי בתור איריס או קצפת מהצ´אט של תפוז. נעים להיות בפורום:)

Marty McFly

New member
שמענו, הבנו...

לא צריך לחזור פעמיים.. עכשיו את יכולה ללכת! סתם סתם... אבל אל תעשי כאלה דברים יותר... רק לי מותר!

PopPy

New member
דניאל דניאל..

רב הרשעים בפורום, תתעלמי ממנו איריס. נדמה לי שאת מכירה את שרה, ואורה לפחות, אני טועה? ::תוהה:: אניוואי, תקראי את הטאגליין (ההודעה "הקשיבו הקשיבו מוגלגים שכמותכם.." בלה בלה) ובהצלחה. ותתעלמי מדניאל. ואל תגידי דברים רעים על אנימה, שמנימה, פוקימון, יצורים צהובים שעושים פיקה פיקה ויפנים. זה כואב -"וזה בדוק" - תשאלי את מי שעבר טיפול אצל לירון
(אני! אני! אני!) היהי, לא חשוב אל תברחי מהתחלה. אני סתם מפחידה. כמו כולם
*דופקת את הראש בקיר* |S| פופי |S|

ברוך הבאה!!

אני דודי..חובב הארי פוטר שלא קרא את הספרים השני והשלישי...אבל קרוב לקנייתם...מקווה שתהני פה...הפורום מנוהל ע"י חבורת מטורפים..*שיעול..ענבל..שיעול*

Meijen Shaggy

New member
לא קראת את השני והשלישי?!

האו סטריינג´! זותומרת שקראת רק את הראשון והרביעי? Meijen Shaggy

רוצה לשמוע משהו יותר סטריינג´?

קראתי את הרביעי לפני שקראתי את הראשון..יודע מה אני ייתן לך את כל הסיפור: אקסטרים לונגשוט יום קיצי אי שם בעבר, אבא שלי משוטט בסופר השכונתי שפתאום הוא רואה ספר הארי פוטר (הרביעי) במבצע..כמובן שהוא קנה לי אותו, יש לומר שגיחכתי בהתחלה כי חשבתי שזה ספר לילדים בני שלוש..אז קראתי אותו..וגיליתי שזה אחלה ספר..אז לאט לאט השגתי את הראשון..ועכשיו אני מנסה להשיג את השני והשלישי למרות שאני לא הכי מתאמץ...

Meijen Shaggy

New member
זה נשמע מוזר

תמיד עניין אותי אם מבינים את העלילה כשלא קוראים את הספרים לפי הסדר, ואני פוחד לעשות את זה, כי זה גם באותה הזדמנות הורס את הספרים. בספר ארבע מוזכרים פרטין שהורסים את הספר הראשון, השני והשלישי. במיוחד את השלישי. Meijen Shaggy

ועם הדבר הזה! (שלא נזכיר מה הוא)

ה-ר-ס-ו ל-י א-ת ס-פ-ר ש-ל-ו-ש-!-!-! כן כן גילו לי ש: ***** לא **** ***** את ****! ומי שרוצה לדעת מה כתוב פה: מוזמן לפנות אלי לאיציק במספר: 81092671 נ.ב. ברוכה הבאה איריס! תהני ותזהרי מהמוזרות של כולם כאן! *בורחת מכולם*

אה, כשאתה מזכיר את זה

בספר ארבע גילו לי שני דברים! אחד ש: **** הוא ** **** ו: ש***** **!!!!!!! וכל כך התעצבנתי כשגילו לי! אז החלטתי, שאת הספר החמישי אני אקרא (עד הסוף! את הרביעי קראתי עד האמצע) באנגלית, ומהר! כדי שלא יספיקו לגלות לי שום דבר!

לי הרסו את כל הארבעה! וגם את הסקול

בוקס! אבל את הרביעי אני יותר הרסתי לעצמי מאשר שהרסו לי... s@me @ne

Meijen Shaggy

New member
איך אפשר להרוס את הסקול בוקס,בדיוק?

ואם אני כבר במילא כותב הודעה חדשה, אז -- תתחבר כבר לאיציק! אתה חייב לי תחרות טריוויה, ואני לא אוותר לך עליה! Meijen Shaggy

S.tal

New member
הממ...!

יש את כל ספרי הארי פוטר בכל חנות! וזה לא כ"כ קשה להשיג! זה לא ממש ענייני..., אבל אני לא מבינה איך אפשר לא לקרוא את הספר השני והשלישי...! אז..., כדאי שתתאמץ קצת...!!! זהו...

S.Riddle

New member
סתום ת´פה דניאל *ממרפקת אותו שוב*

ככה אתה מתנהג לחדשים? בוש והיכלם לך! ברוכה הבאה לפורום! אני לא ממש מכירה אותך, אבל מה זה משנה! אם את רוצה פרטים על כל המזוכיסטים כאן, את יכולה פשוט לבדוק את הכרטיסים האישיים ו...זהו בעיקרון. ^^לירון (בת! אני ב-ת! לא בן!!!)^^

LuNaTiC

New member
מטורפים?? מי מטורפים???

וואאהההה *מרביצה לדודי בסגנון מיסטי* וולקאם, וברוכים הבאים!

S.tal

New member
ברוכה הבאה!!!

היי!!!!!!! אני בטוחה שתהני פה איתנו, חוץ מרגעי האי שפיות פה של כולם..., ולדפיקות הראש במקלדת..., או בדבר קשה אחר..., לא חשוב... ואני ממש שמחה שהצטרפת!!! וולקאם!!! אז..., תהני! טל, t@l -וזו החתימה היפה שלי!

למעלה