חדשה בפורום

אוריאן4

New member
חדשה בפורום

שלום, אני בת 21 ויש לי בעיה - עישון. אני מקווה שהגעתי למקום הנכון, אני מעשנת מגיל 14 והרבה (2 קופסאות ליום). היום אני נשואה ואם לילדה בת חצי שנה. - עישנתי במהלך ההריון אושפזתי בבית החולים בגלל קוצר נשימה, מסתבר שאבחנו קריש דם בריאות וברגל. היום אני נוטלת קומדין _כדורים לדילול הדם. הדבר הראשון שאני חייבת לעשות זה להפסיק לעשן, ניסיתי המון ואני מאוד רוצה מאוד אבל ללא הצלחה!! רציתי לשמוע הצעות או אם מישהו מכיר את הכדורים זיבן ?? אשמח לתשובות וייעוץ...תודה

תצטרפי לסדנה לגמילה מעישון

הכי טוב להצטרף לסדנה לגמילה. שם יש מדריך שמומחה בגמילה, תהיה לך קבוצת תמיכה שתתן לך מוטיבציה כל חברי הקבוצה יהיו כמוך - אנשים שרוצים להפסיק המדריך (שייתכן שהוא רופא) ימליץ על טיפול בהתאם לטיפוס ההתמכרות. זייבן לא עובד על כולם אבל על הרוב כן. זייבן כשלעצמו לא מספיק. צריך גם לרצות. את תרצי יותר אם תביני (אני רואה שאת יודעת) מה הנזק שבהתמכרות הזאת. לכי לאתר של האגודה למלחמה בסרטן וקיראי שם. תלמדי דברים חדשים. אני הפסקתי לעשן בצורה דומה. סדנה עם רופאה וגם זייבן. ב ה צ ל ח ה !!

הי אוריאן

אני מקבלת אספירין לדילול אחרי אירוע מוחי וזה ממש גורם לי לעשן רק 12 סגריות ביום במקום 2 קופסאות. הפחד שמא אקבל אירוע מפחיד אותי פחד מוות אבל בכל זאת לא ויתרתי לגמרי על העישון אבל הפחתי המון . לי באופן אישי זיבן לא עזר.בהצלחה

למעלה