חדשה בפורום

חדשה בפורום

שלום, קוראים לי ציפי ואני בת 17 והבנתי לבסוף מה חסר לי בחיים. כמובן, בתור אדם חושב, המסקנה אינה סופית ואני בודקת את עצמי יום יום, אבל בגדול נראה לי שאני די סגורה על עצמי. מה שאני רוצה זה להיות חברה בפורום שלכם!!! אז בהתחלה חשבתי להכניס איזו תגובה שנונה, כי החברות שלי מהתנועה טוענות שאני לפחות שנונה כמו ויקי כנפו לפני שביבי נתניהו שבר לה את הסטייל וגרם לה להתפשט, אבל הבנתי שאתם בתור חבורה סגורה תתקשו לקבל ככה איזו יפיופה שמגיעה משום מקום ועולה עליכם בכל, סתם לא בכל, אבל בהרבה. זהו, אז נמאס לי מכל הכוכב נולד, שנה שעברה אומנם גם אני הייתי מעריצה של סקעת הגבר, ואפילו השנה נבחנתי ואני עדיין רואה את התוכנית ומתכתבת בפורומים ועל הקירות בחדר שלי יש תמונה בפוטו שופ של הראלוש מנשק אותי בפיפי, אבל בכל זאת, התבגרתי. אתם אנשים מבוגרים, בשלים, חלקכם עם ילדים ואני עכשיו גם בוגרת, אנחנו מתאימים זה לזה כמו פאלם פיילוט ובוגר ממר"ם. זהו, נעשה מאוחר, מחר חופשת פורים נגמרת, וצריך ללכת לבית ספר לקנות אספקה חדשה של טריפים וזהו. עוד עשרה ימים בגרות בתנ"ך! קבלו אותי, או איך שבורחס היה אומר: "פורבור", כי הוא דרום אמריקני ומדבר ספרדית.

מציץ

New member
ניתוח מדוקדק של כתב היד.

העלה את הדברים הבאים: את בת 17 ולכן לא יכולה לעלות עליי בשום אופן, לא שלא חוקי.. פשוט לא מוסרי בעיני(וולה הפתעתי את עצמי). מעריצה של הראל סקעת,כולל תמונת פוטושופ: עיון נוסף העלה את האפשרות היותר סבירה שכמו לסקעת גם לך אין פיפי אלא בולבול,שוב. ולו רק מסיבה זו לא יכול ולא יכולה לעלות עלי. (הנימוקים וההפתעה העצמית - כמקודם). ובכל זאת היות שמקבל את הניק כפשוטו,ולאור הירח ולאור הכוכבים והמצב את/אתה מתבקש/ת לשמור מרחק כל עוד הסינוסים אינם סתומים. ניקמסריח.זה מה שיש לנו פה.

זאת גרפולוגיה זאת?

מכל הסימנים עולה שקפת שוב נתקפה פאניקה אחרי שלא היתה כאן פעילות מעיים זה זמן רב והחליטה לקרוא לעצמה רה-חראיזם ולדרבן אותנו לשלשל - סליחה, לשרשר.

קפת

New member
יותר בכיוון של אנתרופולוגיה

קפת,קפת,קפת, תמיד מאשימים אותי בכל ניק שקופץ פה כמו פופאי מתוך קופסא של תרד. חאלאס. תנו קצת קרדיט. ואגב, כשאני כבר באה בניקים אחרים, אתם בדרך כלל לא מזהים. אז תסתמו. מהחרא הזה דווקא עולה ריחו המבאיש של הטרול המעפן ההוא.

Ricca

New member
אין, זאת לא קפת..

בדקתי בכרטיס האישי.. החרטא מזל דגים, וקפת מזל גדי.

Ricca

New member
רציתי באמת להעיר על זה

אבל בגלל שקפת מחפשת אותי בנושא שגיאות כתיב, העדפתי להנמיך פרופיל. וואו, מאיפה זה יצא לי? "להנמיך פרופיל"? זה משהו שאחי הקטן עושה..

קפת

New member
זה לא נכון שאני מחפשת אותך

אני דווקא מנסה לאבד אותך, אבל את תמיד נמצאת. או משהו כזה. תגידי, ראית את התשובה ששלחתי לך במסר*? *זה לא שללריסה ולי יש יחסים, כפי שטוענים פה לפעמים, זה שאני, בתור המנהלת של הפורום, חייבת להיות ישרה והגונה ולעסוק בענייני הניהול השוטפים של הפורום ללא משוא פנים או העדפת קרובים. אפילו כשמדובר בלריסה, כי אם היא פונה אלי בכל מיני שאלות, טענות, דרישות ובקשות, אפילו שהן לא מוצדקות או הגיוניות - מחובתי לענות לה בצורה שקולה ועניינית. וזה מה שעשיתי. עניתי לה. אבל אנלא יכולה לגלות לכם מה היא שאלה, או מה עניתי לה, כי חל על זה חסיון רפואי. אז אתם מוזמנים לנחש... את זה אני לא יכולה למנוע מכם.

Ricca

New member
אבל אני יכולה לגלות

קפת מחזיקה בידה את המפתח (בצורת מידע גיאוגרפי) שיענה לי על אחת השאלות הנוקבות שמטרידות את מנוחתי בחודשים האחרונים בנושאי גורל קארמה וצירופי מקרים. קפת בחרה לענות "דחפי מים".

למעלה