חדשה בפורום

פולין ביקור מחנות

חזרתי לפני יומיים מביקור מחנות עם בית הספר היה טיול חזק מאד הייתי גם במחנות שלשם הובלו יהודי הונגריה

agibagi

New member
ברוכה הבאה לפורום

תמיד טוב להכיר אנשים חדשים,נקבל אותך בפרחים
לא הבנתי איזה משפחה את מחפשת.? שבת שלום לך ונשמח לשמוע ממך כאן.

orlu

New member
ברוכה הבאה,ג'יור יש מקום כזה ואפילו

יש לי חבר לעבודה שמשפחתו משם.ואם אינני טועה אין הרבה מג'יור בארץ. אברר בתחילת השבוע ואספר לך.

ביקרתי שם את קבר הסבא רבא שלי

באפריל 2003.בבית הקברות היהודי בסיגט. משפחת אבי שמה Mocsari במקור-Schlesinger הסבא רבא שינה את השם. מרגלית (מוצ'רי)מודעי.

ברוכה הבאה יהודית../images/Emo141.gif

מנסיון זה פורום מפרגן ומסייע מכל הלב. אם לא קיבלת תשובה זה נובע משתי אפשרויות. א. שאלתך לא לגמרי ברורה אנא הבהירי. האם התכוונת ששם המשפחה MAGYAR או משפחה שמוצאה הונגרי. במקרה זה היה עוזר אם מלבד השאלה היית מנדבת מעט פרטים על עצמך. ב. ערב שבת היום ולרובנו יש חיים מחוץ למחשב, חלק מהמשתתפים שומרי מסורת, כך שכדאי להמתין מעט. ושוב ברוכה הבאה ושמחים שהצטרפת.

שורשים

אני בת 55 ולא ידעתי שקיים כזה פורום אני מחפשת הרבה זמן אנשים דור ראשון או שני לדוברי הונגרית הוריי נפטרו לא מכבר בעלי ובנותי אינם יודעים הונגרית ואני מתחילה לשכוח את השפה והמורשת ואני שמחה לפינה ההונגרית החמה

טומי*

New member
ברוכה הבאה לפורום!

וגם בקשה קטנה ממך. בבקשה לשרשר הודעות ולא לפתוח בכל הודעה...בהודעה חדשה. שבת שלום!

ברק 188

New member
ברוכה הבאה יהודית המיוחדת .

עדכון: עד כמה שידוע לי כעת יש לנו בפורום שתי יהודיות מיוחדות ,בכלל פה בפורום המאוחד, כל אחת-ואחד מיוחד .

יוליקה

Member
מנהל
ברוכה הבאה לפורום, יהודית המיוחדת

ראיתי בכרטיס האישי שלך שתחביבך הוא נסיעות לחו"ל. איך את נוסעת, כלומר עם מי? אם תירצי חברה לנסיעה למקום מעניין תמיד תוכלי לחשוב עלי.

jud1001

New member
ברכה מjud ליהודית..../images/Emo41.gif

ברכת ברוכה המשתלבת.. בפורום התרבות ההונגרית..

B T1

New member
בנוסף לכל היהודים, בפורום...

הונגריה יש הכי הרבה יהודיות.
תרגום:יודיתים

למעלה