חדשה בפורום........

avivity

New member
חדשה בפורום........

ערב טוב לכולם כאמור, חדשה כאן, הערב פעם ראשונה....... זקוקה להתייעצות אך בינתיים רק צופה, קוראת ומתרשמת. כשאתפוס קצת אומץ - אצא לי החוצה. אביבית

חוכך בשתי כפות ידיי ..

חוכך בשתי כפות ידיי, מכין עצמי, את ניביי מחדד, את טרפיי משפשף, וכבר ריר בשתי קצוות פי רק מן המחשבה שאני עומד לטרוף אותך........ קדימה.... משתוקק לבשר אמיצים...... על מה צריך האומץ? הפלטפורמה הזו , כך נדמה, ידידותית למדיי בהצלחה

s h o o s h a

New member
עם תיאור כמו שלך

גם את מעט האומץ שהיה לי הייתי כנראה מאבדת
בוקר טוב איש בוקר טוב פורום ואכן, אנחנו אנשים מאד ידידותיים לסביבה (בד"כ)

דווקא עתה

דווקא, עתה לאחר דבריך, היא קיבלה חיזוקים שאנו "טורפי אדם".... ולפי שידוע, צמחונים עד מאוד ורכי ליבב אנו כאן בפורום......

adam33

New member
אצטדיון

60000 צופים וכולם בצבעים של כחול..עולים ויורדים על כל מנגינה שהכרוז מודיע ומנחה.. פתאום עומדת אביבית ורק היא בצבע לבן .. הדבר קורה כשכולם יושבים ... וכל תשומת הלב אליה כעת..דממה..59999 צופים מביטים ..כולם רוצים לשמוע מה יש לה לומר.. ואז היא פותחת את הפה ואומרת.. " אני גם צופה"...כשאתפוס לי אומץ..אדבר..."
חג שבועות שמח לכם...

שרית114

New member
ברוכ ה הבאה אביבית...

מקווה שתרגישי כאן בנוח, האמת שגם אני כאן רק שבועיים בערך,אבל כותבת ומקווה שהדעה שלי עוזרת פה ושם...ואם לא אז שתדעי ההתפרקות בכתיבה עוזרת וזה נפלא... מחבקת אותך על כניסתך לכאן יום טוב ונפלא שרית

avivity

New member
נדמה לי שאני מתאהבת.........

בכם חברי הפורום........ נפלאה בעיני קבלת הפנים שלכם. אני קוראת ומחייכת לי בהנאה צרופה - חבר'ה - עשיתם לי את הלילה...... ואפילו בלי לייגע אתכם מדי..... תודה אביבית

נו, נו, נוווו מתבונן

לא רוצים להלחיץ את אביבית, כשהיא תהיה מוכנה לכתוב, לפרוק היא תעשה זאת ובהזדמנות זו רוצה לאחל לכולם חג שבועות שמח

למעלה