חדשה בפורום :)

חדשה בפורום :)

היי :)( אני מיכל מתה על Dido אוהבת לשמוע את Nelly snoop dog. וכמעט שכחתי L L COOL G אוהבת ועדיין לא מאוהבת מיכל:)

D_M_X

New member
ברוכה הבאה מתוקה...

בואי אליי לICQ
82617294

mc j&b

New member
ברוכה הבאה מותק ../images/Emo13.gif

גם אלי את מוזמנת לאי סי קיו 132068577

hermoni

New member
אח המין הזכרי

מגיעה קורבנתי חדשה לפורום ישר מתחילים לקרוא למותק ורק אם היא חמודה ושווה וכוסית שתבוא לICQ איך אני גאה להיות בחור:)

Gershenman

New member
לא נורא.....

את מוזמנת לצ´אט- #היפ בדאלנט במירק.... אם אין לך מירק את יכולה להיכנס דרך האתר www.hip-chat.f2s.com Gershenman

Ghost-Buster

New member
מדהימה...

פשוט לא היגיוני שאת ניראת כמו האחות התאומה של DIDO, ובכול תמונה רשום DIDO בצד. מעניין מאוד.......................................

Curly

New member
היא באמת יפה!!

רוצה לבוא איתי הביתה דידו? סתם אחותי ברוכה הבאה. טל

lena r

New member
נו טל אז מה את אומרת...

אני, את והיא באיזה אורגיה ככה!!! סתם צוחקת..אבל באמת שאת נראה טוב, אולי אני אקח עכשיו איזה תמונה של דוגמנית ואגיד שזו אני ...יהיה משעשע תחשבו שגם אני יפה!!! מיכל עזבי אל תיבהלי ממני זה השעה פשוט...ברוכה הבאה ילדה!

hermoni

New member
לנה!!!!

הבטחת לשמור על בתולייך בשבילי:) מה את ערה בשעות כאלה ילדה?

lena r

New member
לרועי וג´אננה

אין לי מושג מה אני עושה פה בשעות כאלה ועוד אני צריכה ללכת לעבוד מחר...עזוב. ודרך אגב את בתולי? :} טוב ברור רועי רק איתך! ג´אננה אתה יודע שאני הכי אוהבת אותך, לא הייתי מחליפה אותך בשום בעל אחר! ועם אנחנו כבר בקטע אז בקשר לתחרות כוסונים שהלכה פה: ג´ורג´ מהבתימים הכי שווה! [ הבטחתי לך] טוב די מתה על כולכם אנשים ומצטערת אני יודעת שההודעה הזאת לא קשורה למוזיקה שחורה- לא להרוג אותי בבקשה. דרך אגב מי בא מחר לג´י?

Curly

New member
לא לדאוג את זה אני אשאיר לך

אני בת ככה שבזה אני לא נוגעת. אז היא כולה שלך. לנוש נשמה!!!
טל

haim9798

New member
לנה, לידיעתך ....

את גם נראית די טוב , אז פשוט אל תתני לאף אחד להגיד לך אחרת
חיים ששונא שאנשים חושבים שהם לא משהוא שהם כן .

למעלה